上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.8k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 04:48 PM 發表 查看引用來源
唔係嗎,擔心:smile_41: 要唔要保鏢,我一個可以對付一個:smile_30: 其實高總你這次去係抱住什麼心態去,真係有啲唔明:smile_45:
是她想回一回去......想我陪她.......她求我.....說是最後一次.......她說就當可憐她.......
唉......心軟了......就當真的......最後一次........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 04:49 PM 發表 查看引用來源
洗吾洗同書記打聲招呼先?
我....已....通知家父.........

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 04:59 PM 發表 查看引用來源
焼車唔緊要,一陣間話要是但要留低只手或腳就慘囉:smile_35:
宜家講文明....冇咁既事啦

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 05:01 PM 發表 查看引用來源

我....已....通知家父.........
等於全國通報...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-12 04:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 有咩問題呀:smile_14:  
你條脷:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 16:57 發表 查看引用來源
响入面差不多條條村既人我都識..小棕林係我和狗狗游水主場
每年夏天都唔知留低幾多腳毛,很耐以前有間士多,同嗰個阿叔好熟,放好多潛水設備响嗰度,又有一只小艇仔,之從佢好多年前過佐身,依家嗰度荒廢咗:smile_39: ,记得好多年前車過條女响嗰度車震:smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-12 04:55 PM 發表 查看引用來源

我驚响完你朵矛得上車喎:smile_45:  
吾會.....只有些白衣人抬你上車

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 04:59 PM 發表 查看引用來源
即係典? 吾明
分三頭住家...仔仔返學.住外母處....我住近返工處...睡在老媽子到

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-12 16:57 發表 查看引用來源

佢有抽搐~不過矛開水喉:smile_38:  
企可能 抽根 :smile_27:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 05:06 PM 發表 查看引用來源
每年夏天都唔知留低幾多腳毛,很耐以前有間士多,同嗰個阿叔好熟,放好多潛水設備响嗰度,又有一只小艇仔,之從佢好多年前過佐身,依家嗰度荒廢咗:smile_39: ,记得好多年前車過條女&# ...
原來係自己友...果呀叔死左好多年了, 在士多前面那段路...我都震過幾次....有次直情走落海邊石灘...立食:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆