上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.7k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-24 14:23 發表 查看引用來源
都唔出奇吖!😬
HAHA......
其實我都有故仔講架,當年小弟都見好幾位索人妻,但只係真心唔敢去馬,當然去就正啦,只係格言上果度食絕對不應果度痾。
所以聽到人講點樣一pair人把握時間扑番鑊,非常引人入性。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-24 20:45 發表 查看引用來源
琴日就係去開房今日就係去車度
師妹,妳條仔都幾好體能喎,HAHA.......

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-25 14:06 發表 查看引用來源

師姐,似乎你呢位SL差不多日日都會見面喎。
問題就係呢度,究竟師妹係唔係講緊同一條仔呢??可能係A,B,C三條仔輪住慢慢嘆緊,我指師妹。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-25 17:49 發表 查看引用來源

HAHA......
其實我都有故仔講架,當年小弟都見好幾位索人妻,但只係真心唔敢去馬,當然去就正啦,只係格言上果度食絕對不應果度痾。
所以聽到人講點樣一pair人把握時間扑番鑊,非常引人入性。 ...
咁都好多索人妻媽咪好吸引嘅!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-25 17:50 發表 查看引用來源

問題就係呢度,究竟師妹係唔係講緊同一條仔呢??可能係A,B,C三條仔輪住慢慢嘆緊,我指師妹。
乜miu師姐唔係講來講去都係同一個人咩?
我見師姐間中講喺車度做,所以覺得係同一個人嚟咋,乜唔俾嘅咩?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-25 18:24 發表 查看引用來源

我見師姐間中講喺車度做,所以覺得係同一個人嚟咋,乜唔俾嘅咩?
E個年代 有幾多個咁專一
只有一個SPSL?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-25 14:06 發表 查看引用來源

師姐,似乎你呢位SL差不多日日都會見面喎。
見兩日炸

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-25 18:24 發表 查看引用來源

我有兩個sp

引用:

HAHA..... 師妹佢食得咁密,一個SP應該玩唔掂,我地稱之為合理性推斷。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-25 19:34 發表 查看引用來源
我有兩個sp
兩個,有無邊個勁D,又或好唔同玩法呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆