上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-17 10:47 發表 查看引用來源

有無伏先,如果真係得,你會唔會想同佢有下文先?其實我覺得問就無問題一定拎到。
師兄,果然對自己有百分之百信心喎~~~
如果個女仔只係撘一,兩個站,咁係咪真係夠時間俾你擺到號碼先?無理由咪都未傾,第一句就直接攞電話號碼呱,哈哈😆

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-17 12:39 發表 查看引用來源

師兄,果然對自己有百分之百信心喎~~~
如果個女仔只係撘一,兩個站,咁係咪真係夠時間俾你擺到號碼先?無理由咪都未傾,第一句就直接攞電話號碼呱,哈哈😆 ...
其實坐左5、6個站架,照行規足夠抄牌,知住邊,叫咩名架啦。而且佢對野幾大,我鐘意,我意思我鐘意對眼大既女生。
我果日約左個靚女,我講佢知時,都未問佢點做好,佢已問我係唔係想死..........

今日中秋,點都要一年一次,祝大家淫穴兩臀圓,中抽節快樂~~~~

祝各位中秋節快樂🎑剛剛又去咗佢格車度做

附件

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-17 16:16 發表 查看引用來源

其實坐左5、6個站架,照行規足夠抄牌,知住邊,叫咩名架啦。而且佢對野幾大,我鐘意,我意思我鐘意對眼大既女生。
我果日約左個靚女,我講佢知時,都未問佢點做好,佢已問我係唔係想死.......... ...
咁之後邊個比邊個整死?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-17 10:47 發表 查看引用來源

有無伏先,如果真係得,你會唔會想同佢有下文先?其實我覺得問就無問題一定拎到。
拎咗電話再諗下一步

引用:

拎咗電話再諗下一步

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-17 12:35 發表 查看引用來源

宜家呢個世代,係咪真係問,就一定會擺到㗎?
靚仔問,拎到的機率幾高

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-17 12:35 發表 查看引用來源

宜家呢個世代,係咪真係問,就一定會擺到㗎?
靚仔問,拎到的機率幾高

祝各位師兄師姐師妹中秋節快樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆