上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 09:29 PM 發表

昨晚巴素利86分左右...他忽然同我講,巴仔仲有波入....點知真係,,他一次又一次令我自卑:029:
吓:044: 咁我成目聽命令嘅每一次我都覺得自已簡值係悔慾賭波嘅人:043: :043:

回覆 #2046 loeddie 的帖子

聽得多嘛.:071: 其實幾o岩架:027:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 21:28 發表
:096: :096: 尋晚省得好應呀?:027:
都幾應,所以今日阿根廷都唔敢買,無謂為左d冇分析既波比人小....:071:

回覆 #2051 碧含 的帖子

:096: :096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 09:32 PM 發表

有D用錯投注策略.去ask ask big chan 吧
e家唔敢打咁多俾佢:044:,我都想學野架:043:

回覆 #2051 碧含 的帖子

阿仔我到半粒先入貨:096: :096: :071:

散完步返黎啦~~影左張相..但唔識點post上黎=.="

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-8-7 09:33 PM 發表
啊!!
呢個倍率先似榜首大戰!!
現在的倍率我選擇唔玩!!:092: :122:
唔玩都是對的!!!因我們昨晚win得太盡!!!<<(不是寸)是覺得凡事太盡必死,so 我只玩小小win算,馬會讓球咁貴不玩了:097:

回覆 #2055 lmkandy 的帖子

metoo 所以我就請距食飯罹:097:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 09:35 PM 發表

e家唔敢打咁多俾佢:044:,我都想學野架:043:
pm給他....不是打給他

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆