上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-6 09:33 AM 發表
晨早起床飲支紅牛 :036:  ~Feel So Good~:071: :071:  

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-6 09:33 AM 發表
晨早起床飲支紅牛 :036:  ~Feel Good~:071: :071:  
早早

675906-JUN-2008
07:29
入球大細星期四 74 紐約紅牛 (主) 對 美國芝華士 (客)
細 [2.5 球] @ 1.90 $:098:
676006-JUN-2008
07:29
讓球主客和星期四 74 紐約紅牛 (主) 對 美國芝華士 (客)
和 [-1] @ 3.50 $:098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-6 09:35 AM 發表
紅牛!!
YEAH !!:036: :036:
205506-JUN-2008
00:07
半全場星期四 74 紐約紅牛 (主) 對 美國芝華士 (客)
和 - 主 @ 5.10 $

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-6 09:36 AM 發表

早早

675906-JUN-2008
07:29 入球大細星期四 74 紐約紅牛 (主) 對 美國芝華士 (客)
細  @ 1.90 $:098:
676006-JUN-2008
07:29 讓球主客和星期四 74 紐約紅牛 (主) 對 美國芝華士 (客)
和  @ 3.50 ...
:131: :131: 嘩!飽未小妹:071: :098: 最衰狗會戶口冇錢:043:

輸幾十蚊水:096:

尋晚買華拉倫加細, 剛買紅牛大

真係左一巴右一巴:026:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-6 09:37 AM 發表

紅牛!!
YEAH !!:036: :036:
205506-JUN-2008
00:07 半全場星期四 74 紐約紅牛 (主) 對 美國芝華士 (客)
和 - 主 @ 5.10 $
你仲勁 半全場都中 :036:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-6-6 09:38 AM 發表

華拉倫加細 都有買!!!:026: :028:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-6-6 09:38 AM 發表

唔緊要啦 今日再嚟過 :097:

引用:

我食咗止黑散先好咗 d 渣:097:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-6 09:40 AM 發表

華拉倫加細 都有買!!!:026: :028:
尋晚波盤唔係叫買大架咩 ? :092: 如果我唔係早訓咗 我都會買架 :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆