上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

勝德寶係米"達少"唔騎定點???

多謝教主意見,因這場馬有幾隻擔票,而對有也各有缺點.我相信有點倍率的,而高雅志尾三場實力都幾好所以今次有點信心,有望有臨場5---8倍我更有信心.
引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-15 11:45 PM 發表

係隻馬有飛先會識跑,但又未必可以掃晒,買W唔買P,唔識睇!:025:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 11:53 PM 發表
多謝教主意見,因這場馬有幾隻擔票,而對有也各有缺點.我相信有點倍率的,而高雅志尾三場實力都幾好所以今次有點信心,有望有臨場5---8倍我更有信心.
我覺得跑泥地,呢隻馬位置機會大dd..:023:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-15 11:51 PM 發表
勝德寶係米"達少"唔騎定點???
勝德寶呢d馬都未見過佢能夠連嬴2場,最多位置,可能係咁樣,韋達唔騎掛...:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 10:27 AM 發表

勝德寶呢d馬都未見過佢能夠連嬴2場,最多位置,可能係咁樣,韋達唔騎掛...:026:
但係上次看佢同"喜在心頭"都唔係甘靚,再出都有第2,覺得lei2隻係五班真係打橫行.係lei我就係看過佢冇連捷,所以擔心lei 樣.

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-16 11:36 AM 發表

但係上次看佢同"喜在心頭"都唔係甘靚,再出都有第2,覺得lei2隻係五班真係打橫行.係lei我就係看過佢冇連捷,所以擔心lei 樣.
對手唔同,場地唔同,只睇上次表現今場應該一樣大機會,用冼力一定唔會差過韋達,要考慮既係其他野,包括鬥志.但我睇又唔似出黎玩玩下..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 11:44 AM 發表

對手唔同,場地唔同,只睇上次表現今場應該一樣大機會,用冼力一定唔會差過韋達,要考慮既係其他野,包括鬥志.但我睇又唔似出黎玩玩下..:025:
同場仲有 14願望泉 呢隻要救:034:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-16 12:09 PM 發表

同場仲有 14願望泉 呢隻要救:034:  
好難救得番...:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 12:11 PM 發表

好難救得番...:030:
所以吾知係為要嚟幫佢做步速:028:

6月17日 賽前老點你  預計明天在正常場地進行賽事,所以就有以下提供,如臨場落雨,大家可以唔信我,當然唔落雨都可以唔信我 :032:

第1場 新馬 冇提供,因為未見過佢跑我冇咁叻估得中..但大家可以參考其他人既post..

第2場 呢場我睇就好簡單,如果 2快上快11火流星 都冇表現,乜馬都可以跑入黎,5好當家 當然正路馬,但大熱門唔駛我講你地都知道好啦,而且我唔慣貼大熱門,所以唔講啦,搏冷 就 2快上快11火流星,唔敢話2隻都一齊係到,但我估最小都有一隻有3甲掛

第3場 呢場我覺得可能係全日最難玩既賽事,最好就唔玩,但我咁爛玩(爛賭 :032: ),都要揀2隻玩下.呢場好多馬都未顯露過實力,但有過表現既馬又唔覺得佢特別叻,如果因為咁而熱門就唔抵玩,所以我會搏番d有得分既馬,5順利贏9宇宙良駒 都係可以考慮玩下 W/P,但我信心唔大,玩小小算.

第4場 呢場我只喜歡一隻 4錢順來,揀佢原因係我估計明天泥地賽事會在正常天氣下進行,而呢場馬我估計冇步速,4錢順來能跟能放,路程又好,磅又唔重,其他馬又睇唔通,就一隻W/P算.

第5場 5班賽事都幾混亂,好彩仲有績可跟下,我比較喜歡 2隻馬 11千里馬12勇敢,呢2隻都係近期跑得算唔差既馬,只係形勢或檔位問題致敗,就W/P,Q/QP玩下,有得分嘛 :085:

第6場 又係另一場好難玩既賽事,但好彩有好多馬都見過佢跑,而且我估全日爆得最甘既可能係呢一場,因為我覺得太多馬似好非好,所以唔提供啦,至多出2隻冷門比大家參考,就係 6再度豪情9大紅人,跟唔跟自己諗,懶得分析...:096:  

第7場 呢場能夠跑頭3甲既範圍馬應該離唔開 2權勇駿,4更奇妙,5南莊好運,6魯班精神,7常山鎮寶,8紅酒甜心,12冠先鋒.我當然唔係提供咁多隻啦,我只提供 12冠先鋒 比大家參考,12冠先鋒上一場如果唔係遇到慢步速,我睇頭馬應該係佢,咁快再出應該都係想搏,就12冠先鋒W/P,腳大家自己搵.

第8場 我喜歡 7驊中龍,原因係 賀賢 呢場出2隻而且連新勝既 歡笑星 都唔報呢場,同場又有同馬房既 8原小子 我又覺得呢隻唔似樣(如果睇錯當我唔好彩),又由 楊啟棠 換上 韋達 跑盃賽,正路睇都係想搏,就簡單d買W/P,如果要搵腳,我會在 2勁力寶蹄,3盈綵,10贏得精彩呢3隻入面搏冷.

第9場 提供 2隻馬大家參考, 2真旺財(追)4勁彩寶蹄(放),一放一追,睇下點跑,2真旺財 上場用 湯智傑 後上不及,今次用番 韋達 跑,最衰排大外檔,唔敢話佢嬴,但位置有機會.而 4勁彩寶蹄 純粹搏冷,搏佢放到番黎入腳就好好分 :131:

第10場 其實呢場真係覺得有信心既馬就冇,但爛賭要搏就搏2隻心水 4高耀之威7健康特快,呢2隻其實冇乜好講,2隻都係近賽跑得近或有表現,1冷1熱玩小小啦,至於其他可近既馬有 8海之逸,12歡笑星,13永旺駒, 3隻入面比較喜歡  13永旺駒,可以跟前,有形勢之利,但又唔似嬴得.

第11場 喜歡既有 7多快樂8時尚風采,只係比較喜歡,信心唔太大,但因為檔位好,希望有形勢之利入哂黎啦
.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆