上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  42.3k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-19 04:46 PM 發表 查看引用來源

你都幾好嘢
人地最後點衰點冷淡就係欠你一世
你地仲一齊時,你同第二個男人發生關係就隻字不提
呢D就係你所謂嘅珍惜,尊重? 

我就話走得太遲又太仁慈 ...
總之,公就我贏字就你輸
唔準問,我話唔開心我傷心我想死
你地全部要陪我槍頭對外

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-19 04:26 PM 發表 查看引用來源

分手果下姐。。5代表永遠既。。你信你on9姐。。鳩硬都5屌你。。夠粗魯未。。因5再想屌你呀。。明未呀。。牛皮燈籠
我明呀,咁你明唔明我要唱通街佢係賤男先彌補到我心靈上既缺失?我要個個都知道佢係賤男,佢hurt一個女人hurt到幾盡,生完bb就即刻反目既死賤男

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-19 04:46 PM 發表 查看引用來源

佢有權嬲
我地都有權發表我地既意見
係咁囉
。😂😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-19 04:47 PM 發表 查看引用來源

總之,公就我贏字就你輸
唔準問,我話唔開心我傷心我想死
你地全部要陪我槍頭對外
簡直係瘋婦
都唔知點忍佢咁多年

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-19 04:28 PM 發表 查看引用來源

可能你既世界天真啦。。不過我唸你老公重天真。。咁都忍到。。一物治一物。。你治你老公。。人地老公就。。治番你。。可惜。。人地知驚冇鞋挽屐走。。 ...
我同我老公有自己既相處方法,你知d咩

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:37 PM 發表 查看引用來源

我都去到呢個位,都已經無野輸,因為我已經輸左佢。但我一諗起佢最後點樣對我,唔理我生死,我直頭後悔爆得佢太遲。珍惜,尊重,都要睇對手,你地個個覺得我怨婦,什至顛婆都唔緊要,我知自己做緊咩就夠。我唔想再見到佢,佢活得幾好,活得幾差,都唔關我事,我都無興趣知!只要佢唔再上黎放閃,就已經等於放我一條生路 ...
唉⋯⋯咁又何苦呢

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:49 PM 發表 查看引用來源

我明呀,咁你明唔明我要唱通街佢係賤男先彌補到我心靈上既缺失?我要個個都知道佢係賤男,佢hurt一個女人hurt到幾盡,生完bb就即刻反目既死賤男
你到而家都未知自己死因
成日話係因為你生咗BB

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:49 PM 發表 查看引用來源

反而我覺得冇乜嘢喎,男歡女愛反正大家偷情,噉佢承諾當然唔會一生一世個啦,你盡信噉呢個係你問題,但係你當日,同佢一齊嘅時候你有冇做出對唔住佢嘅嘢先,如果有又唔怪得人哋喎。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-19 04:31 PM 發表 查看引用來源

得罪果句,你個龍哥都唔係我杯茶
我唔洗你擔心得罪我,不過你記唔記得你上個留言講乜?係你話好多鬧你師姐師妹都有同你既龍哥私聊過,我係話俾你聽我有提/勸過你既其中一人,但我無你口中既私聊過,你唔好用你仇恨既眼光去睇每件事。
你自己知唔知你自己講緊乜野?!你而家完全完美演譯咩為之「潑婦罵街」
係呀你會話你受傷你係被害者你要生要死佢講乜一一七七唔會離開你唔會有下一個,你又唔抵得唔高興,又去到 ...
佢唔想我好過,我都唔要佢好過!其他野,係你諗得我太複雜,我目標只係佢一個

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:50 PM 發表 查看引用來源

我同我老公有自己既相處方法,你知d咩
我淨係睇你唔服輸,係噉喺度咬住人5放。。你鍾意人人哋冇權唔鍾意你嘅你都要上嚟嘈。。我就知你性格啦。。閪到冇人有,一個死公主癌。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆