上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-9-10 16:18 發表 查看引用來源
留下腳毛先~~~~~~
HAHA,師兄好耐無見,應該好忙,係嘛?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-10 12:03 發表 查看引用來源
女人就係要呢啲!😬
係,果日都開心架,因為難得可以攬住瞓,仲可以半夢半醒瞓瞓下扑一Q,我地事後講番,好正.....
以為我宿舍瞓覺點算?
佢問咩野點算?
有佢抓床、叫床、汗香味........
之後瞓覺,都會想起................

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-10 09:15 發表 查看引用來源

係囉,咁樣實在太可惜啦,我呢啲都已經無咩地方留連㗎啦。又小一個地方俾我留番兩條腳毛。
冇人理 就變左孤兒仔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-9 19:11 發表 查看引用來源
無思分享 -- 腳頭好

講埋上次出trip件事先。
有時我覺得,女人夾落自己度,好運都係一個有趣既經歷,事源當日出trip,要去一個地方搵野睇野,真心第一次去,有無收穫,唔知,順唔順利,更唔敢講。

人妻講想一齊出發,
辛苦架喎?無問題 ...
好野又有得睇分享

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 18:02 發表 查看引用來源

係,果日都開心架,因為難得可以攬住瞓,仲可以半夢半醒瞓瞓下扑一Q,我地事後講番,好正.....
以為我宿舍瞓覺點算?
佢問咩野點算?

https://i.ibb.co ...
身材咁正人妻幾歲呀
師兄性褔呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-10 18:39 發表 查看引用來源
好野又有得睇分享
今次呢個簡單,但值得分享。
因為都算係帶埋佢見客。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 18:02 發表 查看引用來源

以為我宿舍瞓覺點算?
佢問咩野點算?

https://i.ibb.co ...
抓床好正,叫床叫得大唔大聲?😬

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-10 18:40 發表 查看引用來源
身材咁正人妻幾歲呀
師兄性褔呀
哈哈,師兄目測呢?
佢有keep開既。
咁講真,引區多高水準師妹,蛇蛇同蘋果機已正啦,我呢d好普通。
只係難得出trip,留個紀念點都要。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-10 23:44 發表 查看引用來源
抓床好正,叫床叫得大唔大聲?😬
衰妹唔知真叫定玩野,叫得超大聲,可能又飲左酒,好放。
我第二日都有諗隔離屋會唔會聽到……
因為我住果度一入夜就好寧靜。
同埋第一次試到張床勁勁郁時受唔受力,哈哈。 🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 23:49 發表 查看引用來源

衰妹唔知真叫定玩野,叫得超大聲,可能又飲左酒,好放。
我第二日都有諗隔離屋會唔會聽到……
因為我住果度一入夜就好寧靜。
同埋第一次試到張床勁勁郁時受唔受力,哈哈。 🤣🤣 ...
係咪叫得大聲過平時?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆