上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 09:24 PM 發表

越睇越似win得...上次主場..今次仲熱...(提供參考)
艾夫斯堡 (主隊勝)和卡爾馬 (客隊勝)2.303.152.70http://bet.hkjc.com/football/info/images/share/spacer.gif
讓球數艾夫斯堡 (主隊勝)卡爾馬 (客隊勝)艾 ...
什麼時間呢個倍率!?:004:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 09:19 PM 發表

波波,我都見識到乜野叫賭波,波唔係咁賭.....:096:
昨晚巴素利86分左右...他忽然同我講,巴仔仲有波入....點知真係,,他一次又一次令我自卑:029:

回覆 #2037 loeddie 的帖子

我都要戒:026: :028:

回覆 #2038 碧含 的帖子

唉......都同你講左架啦:026:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-8-7 09:29 PM 發表

什麼時間呢個倍率!?:004:
今年第一場....去馬會 check 吧

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 21:14 發表

客隊上場出盡奶力鬥aik.....相反主隊清風送爽睇住吃....
我同波波都好受大陳影響,而家分析波都會用呢個方向去諗,正...:098:

回覆 #2045 波盤預言家 的帖子

唔好自卑.要去消化嘛brother:027:

科仔下盤:043: :043:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 09:28 PM 發表

我都係,你地睇番我d飛,我主力係集中果幾場,其他唔搞
有D用錯投注策略.去ask ask big chan 吧

回覆 #2045 波盤預言家 的帖子

啊!!
呢個倍率先似榜首大戰!!
現在的倍率我選擇唔玩!!:092: :122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆