上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-15 10:11 PM 發表

最近一次中就係"爆冷"那條160幾蚊既3重彩...那場中左都仲要輸錢...樣衰...:096:

今次我都係玩WP...用最簡單既方式去試下搏一搏...:097:
岩架啦,除非臨場有2隻馬你唔g揀邊隻好,咁個時就可以玩下Q/QP...:071:

位置q都要拖幾隻才中何況三重彩!wp其實很穩陣,但可惜嬴不到大錢,所以往往用了做膽,最後跑第一但沒錢收,你說怎解決好呢?
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-15 10:11 PM 發表

最近一次中就係"爆冷"那條160幾蚊既3重彩...那場中左都仲要輸錢...樣衰...:096:

今次我都係玩WP...用最簡單既方式去試下搏一搏...:097:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 10:25 PM 發表
位置q都要拖幾隻才中何況三重彩!wp其實很穩陣,但可惜嬴不到大錢,所以往往用了做膽,最後跑第一但沒錢收,你說怎解決好呢?
又唔係咁樣講既...就係睇你睇長線定短線囉...假如你買WP每次有2-3倍既固定利潤....未必差得過你15次先中一條10倍Q架...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 10:18 PM 發表

岩架啦,除非臨場有2隻馬你唔g揀邊隻好,咁個時就可以玩下Q/QP...:071:
QP,...岩岩次買咪輸左囉...第3場買左5-7...俾佢激到訓直...哈...:096:

自問冇乜QP命...反而有時會中下正Q...:097:

如果你有一千元你會買多少隻wp?
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-15 10:31 PM 發表

又唔係咁樣講既...就係睇你睇長線定短線囉...假如你買WP每次有2-3倍既固定利潤....未必差得過你15次先中一條10倍Q架...:097:

有時嬴錢和滿足感(賭引)真很難平衡

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 10:33 PM 發表
如果你有一千元你會買多少隻wp?
睇一日日...我有時真係好重心既我真係買晒落一隻度算...贏就贏輸就閃...但係正路計至少擺一半至8成落同自己隻重心有關既注項上面囉...其實200-400就會係散注搏...:096:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 10:37 PM 發表
有時嬴錢和滿足感(賭引)真很難平衡
我只會買重心大注,而為左平衡和做功課,有時10蚊W/P又唔慳得,有時要參與左先感覺到場賽事既形勢...:032:

回覆 #2048 aanunes 的帖子

其實大部份人真的是這樣娛樂,追求滿足感是大家賭馬最主要目的.
大家幫我研究下隻9場)5號可吳可以輸,給點意見!

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 11:33 PM 發表
其實大部份人真的是這樣娛樂,追求滿足感是大家賭馬最主要目的.
大家幫我研究下隻9場)5號可吳可以輸,給點意見!
係隻馬有飛先會識跑,但又未必可以掃晒,買W唔買P,唔識睇!:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆