上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  42.3k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:37 PM 發表 查看引用來源

我都去到呢個位,都已經無野輸,因為我已經輸左佢。但我一諗起佢最後點樣對我,唔理我生死,我直頭後悔爆得佢太遲。珍惜,尊重,都要睇對手,你地個個覺得我怨婦,什至顛婆都唔緊要,我知自己做緊咩就夠。我唔想再見到佢,佢活得幾好,活得幾差,都唔關我事,我都無興趣知!只要佢唔再上黎放閃,就已經等於放我一條生路 ...
你唔好死上嚟咪得囉。。。你真係有公主病嘅你真係要人哋避你。。你都戇撚柒鳩架你啊。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:37 PM 發表 查看引用來源

我都去到呢個位,都已經無野輸,因為我已經輸左佢。但我一諗起佢最後點樣對我,唔理我生死,我直頭後悔爆得佢太遲。珍惜,尊重,都要睇對手,你地個個覺得我怨婦,什至顛婆都唔緊要,我知自己做緊咩就夠。我唔想再見到佢,佢活得幾好,活得幾差,都唔關我事,我都無興趣知!只要佢唔再上黎放閃,就已經等於放我一條生路 ...
既然你話佢活得有幾好,活得有幾差都唔關你事,咁佢上黎放閃又關你咩事?咁討厭佢你咪避開佢,洗乜要同佢爭同場,唔俾佢出現?放你一條生路?但你不停掘緊條路埋住自己,你仲要掘斷埋人地條路喎
最簡單你咁睇唔過眼,唔入黎呢個po咪得囉,咁話之你個前度做乜你都睇唔到

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:39 PM 發表 查看引用來源

依傢係咪嬲既權利都無
你有權。。但喺呢度冇人歡迎囉。。冇人會認同你囉。呢度咁大個平臺,你鍾意上嚟發完牢騷俾人屌嘅你咪繼續囉冇乜所謂架,你唔怕醜我哋怕乜醜呀。。又有花生又有啤酒。。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-19 10:38 AM 發表 查看引用來源
所以我從來唔標籤關係,呢種關係其實什麼都不是
開心既你叫佢老公老婆,唔開心既頭也不回
講得好,依傢會學識。男人,其實個個都係賤男,鍾意你果陣,係真係可以對你好好,好到好似公主一樣,到唔鍾意你,可以一滴眼淚都唔會為你流

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-19 11:01 AM 發表 查看引用來源

我又唔會洗既,有另一段呢D過去左就無視
同埋有D女好鐘意用分手做要脅,當你有在手你就可以一刀切唔使忍
好賤呀😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-19 11:37 AM 發表 查看引用來源
Contact會留,禮物,情信如果要清潔時都會掉既
我會留好耐最後掉晒佢

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:41 PM 發表 查看引用來源

講得好,依傢會學識。男人,其實個個都係賤男,鍾意你果陣,係真係可以對你好好,好到好似公主一樣,到唔鍾意你,可以一滴眼淚都唔會為你流
而家人哋喊笑都唔關你事,人哋都不知幾開心一齊整月餅,呢啲咪叫做緣分,又夾囉慘得過人地享受現在沒有看未來。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-19 03:28 PM 發表 查看引用來源
又其是夜晚有返少少鬚根少少吉吉地咁邊聞邊吉
搞到成個人都好痕

引用:

你都幾好嘢
人地最後點衰點冷淡就係欠你一世
你地仲一齊時,你同第二個男人發生關係就隻字不提
呢D就係你所謂嘅珍惜,尊重? 

我就話走得太遲又太仁慈

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-19 04:41 PM 發表 查看引用來源

你有權。。但喺呢度冇人歡迎囉。。冇人會認同你囉。呢度咁大個平臺,你鍾意上嚟發完牢騷俾人屌嘅你咪繼續囉冇乜所謂架,你唔怕醜我哋怕乜醜呀。。又有花生又有啤酒。。 ...
佢有權嬲
我地都有權發表我地既意見
係咁囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆