上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  39.2k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-23 10:44 AM 發表 查看引用來源

個踭仲要勁易蝕🙈
斗零踭鞋真係少著左好多
斗零踭,我都成年半無著了,宜家會喜歡著波鞋,或者係休閒鞋。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

咁公道d講佢個身型係幾靚.... 如果張相真係佢
佢出過幾張唔同嘅相,唔會係假囉!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-23 11:26 AM 發表 查看引用來源

係⋯😅
好似coco姐話幫手扶一扶已經好好
你下次見到呢d情況⋯可以問問佢駛唔駛幫手
有啲道理。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-23 10:48 AM 發表 查看引用來源

但對打唔會更有趣嗎?
純粹從有趣角度睇。
無錯,其實對打係一定要既,因為要練反應.同埋橋手角力,來留去送等等既招式反應係要身體記住而唔係腦袋記住.
其實國術係有趣既,但真係好打既人唔係多,亦唔夠MMA,西洋拳果D以搏擊為主下身體去大量訓練抗力耐力遮.
(葉問果D戲呢,好睇架喳,唔好信,事實上唔會咁打)

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-23 11:28 AM 發表 查看引用來源

健身轆,好難玩㗎喎!師兄你可以做到十下已經好叻㗎啦!
好多嘢其實都只是功多藝熟,再看看自己能力範圍,好似引體上升咁,我一下都做唔到囉!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-23 11:41 AM 發表 查看引用來源

斗零踭,我都成年半無著了,宜家會喜歡著波鞋,或者係休閒鞋。
其實著波鞋同休閒鞋係最舒服

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-23 11:44 AM 發表 查看引用來源

佢出過幾張唔同嘅相,唔會係假囉!
師兄你有無私下睇先,我好似睇過2張喳喎.
:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-23 10:51 AM 發表 查看引用來源

我係屬於阿伯類。d阿伯無咩身材又日日百幾下引體sit up掌上壓。總之,健康行先。
你咁嘅身形都算係陣伯類?唔係呀嘛~~~呢渡應該無人會相信囉

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-23 10:53 AM 發表 查看引用來源

係時候要檢查下封塵既鞋⋯怕再著會甩踭
我都鍾意聽高踭鞋「個個」聲⋯我都好奇怪⋯但好好聽喎
咁講真,我都覺得著高踭鞋行,啲聲都幾好聽㗎,人又自信啲。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

我見好多女人行路都係扭下擰下個pat,不過我就唔係囉。其實扭下擰下咁行的女人,又是否真係會吸引人呢?
都會啊!但感覺美不美就另當別論。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆