上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
3.0k  368.7k

多謝新相同新文,好吸引同好大波!

嘻,我會帶你去一個又黑又靜的地方,之後我會由脛慢慢錫去耳仔,我雙手會在大脾一路撫摸上去,
然後慢慢伸進衣服內,而那時候我的嘴唇也碰到了你的嘴唇,我把我的舌頭伸進去,慢慢地打轉,
那之後我另一隻手捉住你隻手向着我的進發。。。。。
(kenn妹想吾想我繼續?)
引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-4 01:44 PM 發表 查看引用來源

點樣跟你返去, 唔係比你帶我去咩?

引用:
原帖由 kekowu 於 2010-11-4 01:48 PM 發表 查看引用來源

你令我諗起渣海棉寶寶XDD,你自已渣梗係手痛啦,手痛既事梗係留番比人做嫁麻。
點解 :smile_o14: 呢隻野叫芝士仔xd
我打錯左阿, 係我自己渣個波波會痛-_-

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-4 01:58 PM 發表 查看引用來源

點解 :smile_o14: 呢隻野叫芝士仔xd
我打錯左阿, 係我自己渣個波波會痛-_-
軟熟-->海棉-->海棉寶寶
芝士仔正,有試食嗎?
咁等我溫柔d咁渣囉~~最多手口並用喇xd

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-4 01:48 PM 發表 查看引用來源
軟咪好,吾怕整痛你

引用:
原帖由 hkopenc708210 於 2010-11-4 01:49 PM 發表 查看引用來源

你可以答好呀 :smile_34:咁樣
:smile_30:
好阿, 係咪咁樣?

引用:
原帖由 whkit 於 2010-11-4 01:53 PM 發表 查看引用來源

我知道有間圖書館好靜ga喎....係咪一齊去睇下書呀??
我今日好得閒喎....
你住邊頭ga??
邊間 :smile_o04: 我個邊個間個個星期六日都好多人 :smile_o02:
我都好得閒
我住邊緊係唔會係到講啦, 你話比我知你住邊睇下我同你近唔近ha

引用:
原帖由 Qmepls 於 2010-11-4 01:55 PM 發表 查看引用來源
多謝新相同新文,好吸引同好大波!

thank your comment

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-4 01:57 PM 發表 查看引用來源
嘻,我會帶你去一個又黑又靜的地方,之後我會由脛慢慢錫去耳仔,我雙手會在大脾一路撫摸上去,
然後慢慢伸進衣服內,而那時候我的嘴唇也碰到了你的嘴唇,我把我的舌頭伸進去,慢慢地打轉,
那之後我另一隻手捉住你 ...
哈哈, 唔要阿

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-4 02:05 PM 發表 查看引用來源

好阿, 係咪咁樣?
:smile_40:係呀
確係超想逗下:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆