上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.5k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-29 17:58 發表 查看引用來源
因为我是收入来源
知你重要啦!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-29 17:57 發表 查看引用來源
偶尔吧,哈哈
咁仲有冇抓其他人?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 18:26 發表 查看引用來源

冇錯🥹

幾年之前有次玩大咗激嬲小綿羊😆
佢要本宮自己去搵皇上受二十鞭
就係前一晚剛受訓完屁股仲有瘀痕未散

不過本宮承認,果次實在真係扺打…

話時話隻羊又潛左水,今次唔知又捕獲咩海鮮返嚟呢😁😁 ...
妳還好意思提起
不過說得非常對, 實在是抵打! 早知道妳冥頑不靈, 多打二十鞭好了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-29 17:58 發表 查看引用來源
这个问题嘛,我不要回答你,啦啦啦啦啦啦
那就是比D 還要大

妳們一個青春大胸 一個美腿玉足 看來這裡真的沒有我的事了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-29 17:15 發表 查看引用來源
姐姐所说的老板确实也存在的,反正就是要看老板了~~世界上有很多种老板和员工,姐姐说的那个是好老板 像我之前说的那样,要拿医生证明或者事假的,那是“死板” ...
唔通你地果邊冇年假? 病假以外就全部 unpaid?

本宮唔似得你咁厲害年紀輕輕就半個老板啦, 頂多叫個係個小阿頭
唔駛問, 呢d 技倆都係皇上教o既, 佢話有時候寧願得罪d 大粒都唔好得罪d 細o既
仲要我每個月抽一日出o黎, 自費都好都要請班仔仔女女食餐飯

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-30 05:42 發表 查看引用來源

那就是比D 還要大

扮晒o野

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-30 05:42 發表 查看引用來源

那就是比D 還要大

點會呢,你兩樣都有吖嘛!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-30 07:54 發表 查看引用來源
點會呢,你兩樣都有吖嘛!😉
就係!

K妹妹仲有一雙巧手, 煮飯好食之餘手工了得, 擺個盤擺到pro 過外面餐廳呢
本宮cut down 左好多米飯之類o既澱粉質架啦 上到K 妹屋企真係情難自禁囉

仲有呢對手幫人按摩掂o架! 按背脊按腳板真係可以按到你呻吟

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-30 08:20 發表 查看引用來源

就係!

K妹妹仲有一雙巧手, 煮飯好食之餘手工了得, 擺個盤擺到pro 過外面餐廳呢
本宮cut down 左好多米飯之類o既澱粉質架啦 上到K 妹屋企真係情難自禁囉

仲有呢對手幫人按摩掂o架! 按背脊按腳板真係可以按 ...
果然係一個賢妻!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-30 05:16 發表 查看引用來源

妳還好意思提起
不過說得非常對, 實在是抵打! 早知道妳冥頑不靈, 多打二十鞭好了
再有下次唔預皇上啦, 要你親手操刀
你敢打落手, 本宮敢俾你打

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆