上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 09:26 PM 發表
我也差不多用1000元,但除非戶口無錢如果吳係,多數吳止輸1000元.你真有定力
其實定力呢樣野我已前都冇,只係賭左咁多年馬,知道一樣野係最重要,就係本金...有本金既話就算今次唔中,都要保本,因為賭馬唔係賭一次,大把機會..唔急得...所以迫自己去守呢個規則..:023:

我現在當結存嬴超過一千元就馬上用自動轉脤過數,這樣才避免一會又轉回投注戶口.所以近期總有少少收獲,我發覺每次賽事總有機會嬴錢,最重要就是能克制自己!
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:29 PM 發表

其實定力呢樣野我已前都冇,只係賭左咁多年馬,知道一樣野係最重要,就係本金...有本金既話就算今次唔中,都要保本,因為賭馬唔係賭一次,大把機會..唔急得...所以迫自己去守呢個規則..:023:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 09:36 PM 發表
我現在當結存嬴超過一千元就馬上用自動轉脤過數,這樣才避免一會又轉回投注戶口.所以近期總有少少收獲,我發覺每次賽事總有機會嬴錢,最重要就是能克制自己!
係呀..我覺得一日10場8場馬要買中一場半場就唔難,但要有錢落袋就好講運氣...:025:

我多數都是先嬴後輸,到尾場多數開熱門連反身機會都無.一早買定又好似不太科學.因臨場變數太多了.你是否臨場才買
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:38 PM 發表

係呀..我覺得一日10場8場馬要買中一場半場就唔難,但要有錢落袋就好講運氣...:025:  

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 09:45 PM 發表
我多數都是先嬴後輸,到尾場多數開熱門連反身機會都無.一早買定又好似不太科學.因臨場變數太多了.你是否臨場才買
你有無有心水先買定例飛:041: 臨場睇定先再決定加吾加注

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 09:45 PM 發表
我有時都會買定過關,始終過關先容易嬴到大錢...但臨場始終可以睇多D動態,如發覺自己之前買落既馬唔對辦咪唔玩或轉買另一隻囉,其實一早買定既馬最好就係自己追開既馬,有理冇理買左先...就算臨場唔加注,如果真係中左都唔會中空寶嘛..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:29 PM 發表

揀馬角度未必一樣...但係細心睇番大家既投注理念都好似...先求穩...再求贏...留得本錢在...哪怕冇馬贏...:096:

我既本金就浮動性既....分開左視乎谷草...沙田...乾濕地...同埋賽事水準....所以每個賽事日既budget都未必一樣...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:23 PM 發表

唔駛叫我師兄,叫我aa得囉..:097:
我平均一次預1000左右做本金,但有時發覺臨場唔對路就會用唔哂,至於彩池我主力都係W/P...始終最實際又簡單..:041:
除非好有信心先會玩埋Q+T
最簡單既投注方式先係最易贏錢...買3重彩單T拖得多兩隻分分鐘跑出3大熱門連老本都要蝕埋俾佢...我6月先中過一次招黎...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-15 10:06 PM 發表

最簡單既投注方式先係最易贏錢...買3重彩單T拖得多兩隻分分鐘跑出3大熱門連老本都要蝕埋俾佢...我6月先中過一次招黎...:096:
中一隻已經唔易,仲要中哂3隻你話難度有幾高..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 10:07 PM 發表

中一隻已經唔易,仲要中哂3隻你話難度有幾高..:023:
最近一次中就係"爆冷"那條160幾蚊既3重彩...那場中左都仲要輸錢...樣衰...:096:

今次我都係玩WP...用最簡單既方式去試下搏一搏...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆