上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.7k

之前我回過貼建議解散人氣貼, 是看到某些樓主已經以自己為中心, 用來比對論壇整體的表現,
其實論壇的整體表現沒有相差得幾多, 喜歡回貼的繼續回貼, 追隨者繼續追隨, 持相返意見的繼
續在大氣氛下少說為妙, yanki 所說的平時唔出聲, 一有事發生就走晒出黎, 咁講其實係唔尊重
出黎抱打不平既朋友, 而出黎抱打不平既朋友亦冇必要去回特別準或特別差的貼.

大家都係成年人, 應該理解各人有各自想法, 唔同路, 唔同感覺, 唔滿意樓主的誇張手法..等等,
要點回.  就算個貼有一萬個回應, 全部都係 支持....Support...公仔... , 又有咩感覺.

下下用冇人回, 好失望, 以後唔出, 只會帶壞氣氛, 一些個別樓主出左一排, 貼士水準滑落後, 都係
講冇人回, 好失望, 以後唔出.

另外 yanki 第一頁的心水好多時都睇唔明, 如果是新來的可能會有所誤會.

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-7 11:05 AM 發表
之前我回過貼建議解散人氣貼, 是看到某些樓主已經以自己為中心, 用來比對論壇整體的表現,
其實論壇的整體表現沒有相差得幾多, 喜歡回貼的繼續回貼, 追隨者繼續追隨, 持相返意見的繼
續在大氣氛下少說為妙, ya ...
我都同意黑牌兄講法,係討論區咁多人咁多貼,無可能全部回晒同睇晒,比喻我自已買左荷蘭細,試問我仲点會有心情回你中左讓球和張貼呢,如果真係想呢區好,唔計較得咁多

同埋無可能个个人都認同自己,將心比已,自已都唔會張張貼都回,咁自然人地都一樣

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-7 11:19 AM 發表
同埋無可能个个人都認同自己,將心比已,自已都唔會張張貼都回,咁自然人地都一樣
同意....
總之大家都俾心機

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-7 11:05 AM 發表
續在大氣氛下少說為妙, ya ...
label兄,首先 我唔係偏幫邊個, 而..我亦唔明你點解會講..yanki 第一頁的心水好多時都睇唔明, 如果是新來的可能會有所誤會.<<---其實我見到都好清楚! 會唔會係某d人既領悟能力有問題呢? 如果你話yanki 第一頁..都睇唔明, 咁..我可能好肯定咁講...呢度大把人既post仲更加令人睇唔明, 領悟能力有問題果個...咪當係我囉!
另外...label兄, 你覺得要解散人氣貼<<---呢點..我覺得無所謂,不過..如果下下都每日有球賽而日日出新post, 咁..會唔會仲令呢度更加混亂呢? 早前都有類似情形...就係有樓主一日出幾個post, 連版主都出聲..覺得集合番一個post會好d! 唔知你又知唔知呢件事呢?
至於..你話點解會介意無人回post呢個問題...我相信呢度有大把出post既樓主都出個聲, 並唔係yanki一個出聲, 我記得既有...帥x1x8,poxxi,airxx同我, 其他我唔太記得, 而想有人回post, 可能你會覺得係想搞人氣, 但..你有無唸過...我地出post既心機...first, 想幫兄弟, second, 唔同路都無所謂, 歡迎大家比意見tim, 我地唔會神, 係普通人, 都想知大家點睇d波盤, 都希望學下其他人意見, 就算懶到唔想打字, 比個公仔當支持下出post既樓主<<---呢點希望你明白...乜野叫做原動力?!! (其他樓主亦都講過呢個問題)

引用:
原帖由 lam218 於 2007-6-7 11:50 AM 發表

同意....
總之大家都俾心機
我都咁覺得!可能我領悟力真係有點問題!我很多時都看不懂樓主的心水!:028: :028:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-6-7 12:23 PM 發表

我都咁覺得!可能我領悟力真係有點問題!我很多時都看不懂樓主的心水!:028: :028:
讓球主客和 泰國[+2] 對 荷蘭[-2] 和-2 4.1    500分

3串1 主客和德國 對 斯洛伐克主勝1.25 主客和 愛沙尼亞 對 英格蘭 客勝1.2 立陶宛 對 意大利 主勝1.33 1000分

主客和 哥斯達黎加 對 加拿大 主勝1.8 1000分

讓球 哈薩克 [0 / -0.5] 對 阿塞拜疆 [0 / +0.5]  讓球主勝1.8 1000分

3串4 250@1000
主客和 克羅地亞 對 俄羅斯 主1.9
讓球 哈薩克 [0 / -0.5] 對 阿塞拜疆 [0 / +0.5]  讓球主勝1.8
主客和 瓜德羅普 對 海地  客1.67

u dont understand ma??? so sorry ~~my fault !! i am so HAPPY that i got this message

and black label~~ if u want to 解散人氣貼 ~~~i dont mind~~no need to ATTACK ME~~~

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-7 12:37 PM 發表

讓球主客和 泰國 對 荷蘭 和-2 4.1    500分

3串1 主客和德國 對 斯洛伐克主勝1.25 主客和 愛沙尼亞 對 英格蘭 客勝1.2 立陶宛 對 意大利 主勝1.33 1000分

主客和 哥斯達黎孕D勝1.8 1000分

...
其實有時可能不是在#1,我看不清晰,我為我的言論道歉!:008:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-7 12:37 PM 發表

讓球主客和 泰國 對 荷蘭 和-2 4.1    500分

主客和 哥斯達黎孕D勝1.8 1000分

...
請理性d
唔好諗埋一邊,我睇唔出BLACK-LABEL有攻擊你既說話出現!

我覺得作為討論POST,佢出得幾好
有POINT有例子!

你地都識講...就算唔同路出個POST一齊討論下都好丫咁
而又講懶打字出個公仔當支持
有冇諗過多左公仔POST只會阻礙你地既討論?

我覺得BLACK-LABEL係要同大家講...無謂既POST唔好要求有囉...正正經經討論下既,人少D都OK架

要搞復興....變得搞到意氣柵欄...其實只係搞著自己

引用:
原帖由 零件 於 2007-6-7 01:29 PM 發表
你地都識講...就算唔同路出個POST一齊討論下都好丫咁
而又講懶打字出個公仔當支持
有冇諗過多左公仔POST只會阻礙你地既討論?
多謝你既意見....我無野好講, 咁當我自己想搞人氣啦:025:   拜拜:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆