上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

ching 阿嫂粉鮑好靚 跪求原圖 

想要原圖 謝謝:smile_40:

師兄,跪拜原圖,謝謝!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-9 05:09 發表 查看引用來源

哈哈 到咗今時今日我已經經過長期嘅瞓練 唔會再有走火呢問題出現 😂 
師傅,一直以來都支持你

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
跪求原圖ching

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
跪求原圖圖🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
p.1 優質股
p.3 seminar內的露點。。。
p.4+5 老婆屋企等送貨
p.7 硬影老婆講出自己跌膊嘅過程。。。
p.9 買餸意外地放閃
p.14 屋企個個都係咁著架啦
p.17 老婆處身於同事家中打邊爐
p.18 早餐時間
p.20 老婆出街引我唔陪我,我出佢私影!
p.22 老婆喺姊妹屋企引人老公
p.23 好顛嘅一次咖啡店露出。。。
p.24 心血來潮偷影老婆 ...
一口氣睇曬136頁,師兄你真係好有性福,有個咁肯陪你癲玩既老婆,真心你好幸運,希望你能夠繼續咁有性福💪💪

睇到好熱血

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:52 PM 發表 查看引用來源

佢都算多水容易濕,由其係每次知道自己走緊光嗰時妹妹自自然然就會開始濕
你老婆is fuckable !

引用:
原帖由 issacsac 於 2019-7-19 17:05 發表 查看引用來源

你老婆is fuckable !
how abt urs

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆