上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.5k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-4-3 12:44 PM 發表 查看引用來源

我都想,呢啲咁正的假期唔輪到我啦。
除非有晒計劃,又或一心HEA住過,如果唔係,悶過其實真係唔係講咁爽.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-3 03:25 PM 發表 查看引用來源

妳就應該爽爽啦.
我去左澳門玩2日,游足2日水,而家全身散晒...........
我只係日日做運動,冇咩活動

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-3 03:57 PM 發表 查看引用來源

我只係日日做運動,冇咩活動
講開運動,呢兩日游水,見到好多BIKINI,後生女有,索人妻當然唔少,有左小朋友既少婦人妻,有肉地左,其實仲吸睛.
但都唔夠一個爆趣.話說果度有人造浪,有個女人企左係度曬太陽兼俾浪沖,目測佢係一件頭普通泳衣,但細心一睇,咦?唔係喎.佢黑色布只係遮住佢緊要既3點位置,其他位置係......肉色既?車.............空歡喜一場添.點知佢一轉身,肉色布位有紋身既?原來佢件一件頭泳衣係穿窿只有黑帶綁住個身既,而帶與帶之間得3塊布遮住果3個緊要既位.對於呢件泳衣既設計者............我好欣賞,而對於著果位既膽量..............我仲欣賞:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-3 04:17 PM 發表 查看引用來源

講開運動,呢兩日游水,見到好多BIKINI,後生女有,索人妻當然唔少,有左小朋友既少婦人妻,有肉地左,其實仲吸睛.
但都唔夠一個爆趣.話說果度有人造浪,有個女人企左係度曬太陽兼俾浪沖,目測佢係一件頭普通泳衣,但細心 ...
你有無游過去呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-3 05:25 PM 發表 查看引用來源
你有無游過去呀
無,我果度好多野睇喇已經,HAHA.........
因為我果邊係戶外暖水池,好鬼多走奶人妻抱住個唔識游既小朋友游.
最正係原來有個幾索既人妻,著住件薄紗長裙,抱住個小朋友落水上水,一上水,透晒內裡既黑色BIKINI,(嗱,唔會係內衣掛下嘛)
但實在無咩點理,因為小弟都同小朋友玩緊.但堅多3點式既女士係池邊度走黎走去.好多時我池邊上水,都會見到佢地唔係曬緊就係彈下彈下咁走緊..........:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-3 05:37 PM 發表 查看引用來源

因為我果邊係戶外暖水池,好鬼多走奶人妻抱住個唔識游既小朋友游.
最正係原來有個幾索既人妻,著住件薄紗長裙,抱住個小朋友落水上水,一上水,透晒內裡既黑色BIKINI,(U ...
我記得有一次仲係讀緊書嗰陣,去到一個沙灘先發現無帶泳衣,就直接著內衣落水,最後曬乾先走

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-3 05:37 PM 發表 查看引用來源

最正係原來有個幾索既人妻,著住件薄紗長裙,抱住個小朋友落水上水,一上水,透晒內裡既黑色BIKINI,(Ü ...
我試過係泳池見到工人姐姐著內衣落水,之後俾救生員叫返上水,爆
暴哂完,開始耍做補濕
仲有成口痱之點算?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-3 06:04 PM 發表 查看引用來源

我試過係泳池見到工人姐姐著內衣落水,之後俾救生員叫返上水,𤓓爆
暴哂完,開始耍做補濕
仲有成口痱之點算?
飲多d水,清熱氣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-3 06:13 PM 發表 查看引用來源
飲多d水,清熱氣
返到黎已經飲好多,今天仲飲埋夏枯草,但仲係好痛

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-3 06:20 PM 發表 查看引用來源

返到黎已經飲好多,今天仲飲埋夏枯草,但仲係好痛
痱兹真係好折磨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆