上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.7k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 16:31 發表 查看引用來源
係呀! 個鬼佬响酒店做大厨兼自己入口肉類...ok架,  百佳果間以前就成日去
佢啲扒幾好架,

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 04:33 PM 發表 查看引用來源
下次响禾朵
車刀燒埋:smile_30: :smile_30: :smile_o11:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 04:33 PM 發表 查看引用來源
下次响禾朵
Y哥R3-----2,3,4,12....Q,T..冇得走

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 04:20 PM 發表 查看引用來源

星期五去.....星期一返.......就是想來個清楚.........
我覺得你的做法令我費解.....How? 點來個清楚? 你有點自欺欺人...其實你內心早有定奪..對嗎?
祝你高高興興去...平平安安回:smile_15:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-12 16:31 發表 查看引用來源

你還住在白沙灣
係呀,住咗二十年啦,想搬,但係住惯咗,出到去又唔知住邊好,出面啲樓又咁貴:smile_39:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 04:34 PM 發表 查看引用來源

明明用盡了努力......明明事事都不計..........
心債

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 04:39 PM 發表 查看引用來源
係呀,住咗二十年啦,想搬,但係住惯咗,出到去又唔知住邊好,出面啲樓又咁貴:smile_39:
我住北港

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 04:39 PM 發表 查看引用來源
我覺得你的做法令我費解.....How? 點來個清楚? 你有點自欺欺人...其實你內心早有定奪..對嗎?
祝你高高興興去...平平安安回:smile_15:
你同我的問題刀一樣:smile_15:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-12 04:37 PM 發表 查看引用來源

Y哥R3-----2,3,4,12....Q,T..冇得走
三重彩把啦.....巨哥

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 16:33 發表 查看引用來源
下次响禾朵
好,下次我話我係院長條靓:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆