上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-25 11:35 發表 查看引用來源
乜嘢來嘅!
男士香水

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-26 16:14 發表 查看引用來源

HAHA.......斬女香,真係work架咩??
師兄試完麻煩分享下。
唔知係我太臭,定我噴得太少,我好多時用完好快已聞唔出自己用左。
可能你噴嘅留香太短或夏天出汗就散。
剛去試兩隻斬女香,幾好!
蔚藍edt後生啲,蔚藍parfum好似啱我多啲
曠野ELXIR兩隻都好聞
你可以去試下味,始終睇自己感覺

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2024-8-26 20:24 發表 查看引用來源
你可以去試下味,始終睇自己感覺 ...
女~神你有gym身型好我覺得曠野好啲

引用:
原帖由 alexyclam 於 2024-8-26 17:21 發表 查看引用來源

係咪有度真火未洩出黎。😂
慾火就幾時都長期洩極仲有啦,HAHA.....
我而家都keep住做運動既,係同教練一對一果下強度應該最高,打完好好瞓添遮。(可能係被打)
但男人真係要keep,唔係體能退步左要追仲辛苦。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2024-8-26 20:24 發表 查看引用來源
你可以去試下味,始終睇自己感覺 ...
其實我都用C字頭,但未係我最想要既味,呢隻我覺得女生會主動錫頸時會碰多幾下同逗留係個位度享受被抽插。
我搵緊隻fresh D既想,我以前聞過,但講唔出咩名,真係要再遇上先知。
早幾個月我分享過一間香水店,有個靚索女sale,可惜果次之後我去佢無開店,佢開店我又無去果邊,如果唔係,都想試下,上次一入門口時,佢有兩隻狗仔已撲埋黎........

我鐘意打完拳,沖涼噴D清香既,人都精神D,又係未搵到心水。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2024-8-26 20:40 發表 查看引用來源
女~神你有gym身型好我覺得曠野好啲
師兄,你同邊位講緊先?

無思分享 -- 國家

話說今次去旅行,感覺都唔錯,講真,日本人係真係好有禮貌,唔係特登,但幾次問日本女生路時,佢地都好用心去幫,我估呢樣野,好多地方真係都做唔到。當然當然,問日本既男人,我覺得效果一樣好既。

咁我就會問小朋友,其實我問我朋友都有,就係如果有機會揀出身地,會想係邊。
好有趣,佢地都非常鐘意日本,但都唔會揀出身係日本,去旅行,始終見到果個國家,果個地方最美麗既一面,但生活,真係完全另一回事,呢樣係真既。
我好鐘意和歌山,輕井澤,溫泉水一流,男湯有男湯既浪漫,我地唔識對方,但男人就係有一種大方,無出聲都係一種交流,香港人,日本人,其他人共浴時,好搞笑,你可以浸溫泉既熱水,過一過凍水,唔出奇,但冷水呢??極凍既冷水,真係唔係人人浸得起,但當時我見一位上左年紀既大叔反而面不改容,我地一眾"較"後生既都無佢呢份本事,佢真係只剩頭未落呢個冷冰水,我自問都唔得。

我鐘意當地文化,固有儀式感,小朋友更嚷著下次要來,是不是很投入?又不是,當我們回大阪,又或東京的新宿,入夜了,看見很多年青的日本男男女女仍不回家,男定都看出有些是有力人士,女的化了妝,性感衣著叫賣,感覺又是另一回事。

我想了想,香港是比以前差了,但就像大病,感覺是一定會好起來。而如果差就走,好就留,那麼根在哪呢?我沒什麼大志,修身齊家仍是我畢生志願,希望簡單開心就夠。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-27 12:12 發表 查看引用來源

其實我都用C字頭,但未係我最想要既味,呢隻我覺得女生會主動錫頸時會碰多幾下同逗留係個位度享受被抽插。
我搵緊隻fresh D既想,我以前聞過,但講唔出咩名,真係要再遇上先知。
早幾個月我分享過一間香水店,有個靚索女sale,可 ...
CK one? 留香弱啲返工用都唔錯唔會薰到人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-27 12:15 發表 查看引用來源

師兄,你同邊位講緊先?
大家公認嘅, 女~神

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2024-8-27 18:08 發表 查看引用來源
CK one? 留香弱啲返工用都唔錯唔會薰到人
唔好意思師兄,我都係Chanel,講得唔清楚。
但我唔會噴太多,禮貌式簡單幾個位,但可能咁樣,又或自己聞慣左,總感覺唔係太明顯,係要對方講我先知。

反而運動完成身汗自己怕臭親人就多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆