上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 加納[-0.5/-1] 荷蘭[0] 雲佩康靠你了

收藏  |  訂閱
5.1k  247.5k

引用:
原帖由 chiman98150 於 2013-9-2 06:32 PM 發表 查看引用來源全靠康兄,我個仔又多幾件玩具:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad:
wow,好得意,叫佢唔好咁客氣,契爺多多都買:ub_cat:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-9-2 06:35 PM 發表 查看引用來源
wow,好得意,叫佢唔好咁客氣,契爺多多都買:ub_cat:

我代佢多謝契爺:131:
我要買法拉利比佢落街玩:ub_laugh_bad:

引用:
原帖由 chiman98150 於 2013-9-2 06:42 PM 發表 查看引用來源我代佢多謝契爺:131:我要買法拉利比佢落街玩:ub_laugh_bad:
:ub_shock: 細路你冇車牌架喎,唔可以玩法拉利住,等我送部四驅車俾你啦

引用:
原帖由 minghong 於 2013-9-2 06:58 PM 發表 查看引用來源
:ub_shock: 細路你冇車牌架喎,唔可以玩法拉利住,等我送部四驅車俾你啦

哈~好~:ub_laugh_bad:
研究下今晚d波先~夜d傾:ub_good:

我 黑到沒朋友,今晚唔自己亂買,跟實呢度!希望我無超載沉你船:ub_cry:

今晚都係睇實呢度搵食:ub_laugh_bad:

題外話:
琴晚小注10蚊意甲大細
連續7場(46-52)
7x8斷左阿特蘭大 差一球:ub_cry:

呢兩日唔得閒上嚟支持康師傅就中到啪啪聲揁揁揁揁装

引用:
原帖由 chiman98150 於 2013-9-2 06:32 PM 發表 查看引用來源
全靠康兄,我個仔又多幾件玩具
:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad:

得意,同佢講多啲嘢!到佢識講就會爆晒出黎!

引用:
原帖由 chiman98150 於 2013-9-2 07:14 PM 發表 查看引用來源

哈~好~:ub_laugh_bad:
研究下今晚d波先~夜d傾:ub_good:

我都要:027:好眼訓:029:

引用:
原帖由 柑蕉桔梨裸柚 於 2013-9-2 07:16 PM 發表 查看引用來源
我 黑到沒朋友,今晚唔自己亂買,跟實呢度!希望我無超載沉你船:ub_cry:

= =,我都開始黑了,昨天連勝,今天多數連敗:028::028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆