上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.4k

引用:
原帖由 teddysignal 於 2010-8-15 06:59 PM 發表 查看引用來源

你中左邊場?咁都有得中?
睇開要買對家,三中二,一場和。你唔中咩?

引用:
原帖由 power_hk 於 2010-8-15 07:03 PM 發表 查看引用來源

睇開要買對家,三中二,一場和。你唔中咩?
今日輸左二千幾..........傷重
你就好啦~中咁多

2料兄!不如休息一下啦,呢個星期既波爆曬冷。
第一ROUND都輸左12.26注,停一停。休息下啦!

引用:
原帖由 teddysignal 於 2010-8-15 07:07 PM 發表 查看引用來源

今日輸左二千幾..........傷重
你就好啦~中咁多

2料兄!不如休息一下啦,呢個星期既波爆曬冷。
第一ROUND都輸左12.26注,停一停。休息下啦!
支持2料出料!  :071:

馬瑟韋爾 [0 / -0.5]  同路 ~一齊收錢啦 :094:  加油 !!!!!

引用:
原帖由 步憫豬 於 2010-8-15 07:10 PM 發表 查看引用來源
馬瑟韋爾 [0 / -0.5]  同路 ~一齊收錢啦 :094:  加油 !!!!!
買左 馬瑟韋爾 [0 / -0.5] ?  :044:  

引用:
原帖由 power_hk 於 2010-8-15 07:11 PM 發表 查看引用來源

你買左客+0.5?

加油:034: :098:

引用:
原帖由 power_hk 於 2010-8-15 07:11 PM 發表 查看引用來源

馬瑟韋爾 (主)1 : 0喜伯年 (客)   入住1粒先  :096:

我要休息一排啦, 你地繼續加油啦

11.) 讓球 水戶蜀葵 [0 / -0.5] 對 FC岐阜 [0 / +0.5] 主勝 @1.90- x 3注 1:2 ~ Lose

「ROUND~1」  

10.) 讓球 富山勝利 [0] 對 草津溫泉 [0] 主勝 @1.90- x 3注 1:2 ~ Lose
09.) 讓球 大宮松鼠 [0] 對 磐田山葉 [0] 主勝 @1.85 x 3注 0:0 ~ Draw
08.) 讓球 京都不死鳥 [0 / +0.5] 對 大阪櫻花 [0 / -0.5] 主勝 @1.94- x 2注 0:1 ~ Lose
07.) 讓球 中岸水手 [0 / -0.5] 對 阿德萊德聯 [0 / +0.5] 主勝 @1.85- x 3注 1:1 ~ Lose1/2
06.)  讓球 美國芝華士 [0 / -0.5] 對 西雅圖海灣者 [0 / +0.5] 客勝 @1.89- x 2注 0:0 ~ Win1/2
05.) 讓球 狼隊 [0 / -0.5] 對 史篤城 [0 / +0.5] 客勝 @1.80- x 2注 2:1 ~ Lose  
04.) 讓球主客和 阿士東維拉 [-1] 對 韋斯咸 [+1] 客勝 @1.85- x 2注 3:0 ~ Lose
03.) 讓球主客和 全南天龍 [-1] 對 濟州聯 [+1] 客勝 @1.50- 4:2 ~ Lose
02.) 讓球 蔚山現代 [0] 對 水原藍翼 [0] 主勝 @1.90- 2:3 ~ Lose
01.) 入球大細 愛沙尼亞 對 法羅群島 大 @1.85- 2:1 ~ Win
什麼 讓球大細早已熟練:096: 你太串啦,D運都唔要你啦:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆