上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 08:56 PM 發表
hi:大家好!多多指教
hi 你好,大家一齊研究下馬仔啦...:041:

今次有什麼場次有信心呀?
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:00 PM 發表

hi 你好,大家一齊研究下馬仔啦...:041:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 09:03 PM 發表
今次有什麼場次有信心呀?
暫時未度呀,我通常星期日跑馬就星期六先正式度馬,1來有賠率參考,2來又可以再睇下天氣情況...:025:

師兄上次你中左個隻 歡笑星 , 今次加程 1400m , 點睇 ?

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-15 09:12 PM 發表
師兄上次你中左個隻 歡笑星 , 今次加程 1400m , 點睇 ?
哇..咁快考我呀....:095:
講真,如果係跑1000或1200,就算沙田我都有信心,但今場升班有1000唔跑,走去跑1400,我覺得難度高好多,而且上次嬴既對手唔算強,暫時睇我覺得佢最多位置...:025:

那師兄每次投資多少?會買什麼彩池?
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:10 PM 發表

暫時未度呀,我通常星期日跑馬就星期六先正式度馬,1來有賠率參考,2來又可以再睇下天氣情況...:025:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 09:18 PM 發表
那師兄每次投資多少?會買什麼彩池?
唔駛叫我師兄,叫我aa得囉..:097:
我平均一次預1000左右做本金,但有時發覺臨場唔對路就會用唔哂,至於彩池我主力都係W/P...始終最實際又簡單..:041:
除非好有信心先會玩埋Q+T

1000m讓左比驊中龍去 , 所以驊中龍應該冇 w 都有 p , 既然你未度馬仔 , 咁我就閉關度吓先 , 夜d再上黎

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-15 09:24 PM 發表
1000m讓左比驊中龍去 , 所以驊中龍應該冇 w 都有 p , 既然你未度馬仔 , 咁我就閉關度吓先 , 夜d再上黎
好呀...:041:

我也差不多用1000元,但除非戶口無錢如果吳係,多數吳止輸1000元.你真有定力
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:23 PM 發表

唔駛叫我師兄,叫我aa得囉..:097:
我平均一次預1000左右做本金,但有時發覺臨場唔對路就會用唔哂,至於彩池我主力都係W/P...始終最實際又簡單..:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆