上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.7k

有實力的人不多,連你也...:043:

如果有巴打識賭半場就好啦.
打完上半場就收錢:131:

引用:
琴日土耳其和 中
今日 泰國 +2 和 中
我想問依度幾倍???  夠唔夠你輸7次????我其他中水都中~~你地都唔回???我咁做係要復興~~~~所以暫停~~~~到你地真係想贏錢先啦
為什麼skip 墨西哥?

引用:
原帖由 manpaklam 於 2007-6-7 01:57 AM 發表

唔x該晒你wor~辛苦晒你入黎睇
夠膽講下『x』代表乜!
你要係人地個post撩交哎,我唔care~~黎囉

我咪又係出個post意圖叫樓主唔好走
我入黎人地既post...關咩你事...唔要個『x』,我駛咩你唔該!
咁樣就想話係做俾人睇你撐緊佢丫,會唔會削左少少丫
我只會覺得你好小朋友囉!
搬個『x』出黎?多『x』餘!

yanki , 我看你是著重自己多過論壇, 請怨我直言.

引用:
原帖由 calvintse 於 2007-6-7 03:48 AM 發表

為什麼skip 墨西哥?
??我中同唔中都放係度1日~~~墨西哥都放左成日@@   好啦~你咁講~~我都好開心~~有理由啦~~~

大家都唔好勞氣~~~應該團結下~~加油~~~~唔好再回我post

沒有大波兄的日子..........陰:026:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-7 10:00 AM 發表

??我中同唔中都放係度1日~~~墨西哥都放左成日@@   好啦~你咁講~~我都好開心~~有理由啦~~~

大家都唔好勞氣~~~應該團結下~~加油~~~~唔好再回我post
我係新會員,↓唔好走啦:071:,再中我跟你番屋企:071:

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-7 07:49 AM 發表
其實black-label兄又唔好咁講...事實..我都覺得呢度好多brother都只睇唔回, 你明唔明..我地出post既樓主...都係想brother..無論同路定唔同都好, 都希望大家比d意見, 就算懶到唔想打字, 都比個公仔支持下出post人既心機都好呀, yanki呢期d心水仲經常中d超難度高仲要好分既賠率, 佢咁用心post出黎..都係想uwants既兄弟有一d好回報既投注贏錢!

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-7 07:49 AM 發表
.........................fine.......i am here for what??? i get this reply from u,thx!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆