上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.3k

啟德道好似有兩間咁即係邊一間

引用:
原帖由 hk450 於 2018-12-6 06:12 PM 發表 查看引用來源

去到清真牛肉店冇招牌揾唔到有冇提示。Thx ching
大下入口咪有囉!

引用:
原帖由 smc1874 於 2018-12-6 01:33 PM 發表 查看引用來源

呢間我都有行過, 唔知原來有嘢玩:smile_30:
C兄唔好想多左,我地講緊既,全部都係正骨黎!
直射既場唔會係度出post,你有行過果間,係無嘢玩架,上到去你會好失望!
我好易滿足,少咸多多趣巳OK!

各位師兄,我想講今日我去開九龍城其中有兩間埸畀差人查牌, 有一個捉咗, 仲要係正骨場 ,唔知係咪我哋講得太揚, 包括我呢兩日成日蒲頭又講, 累到人地離鄉別井工作唔知停幾多日工添, 不如以後大家只講下感受,小講啲地方啦

見到紅磡模糊街有間泰色,唔知乜料,我就唔試啦,好驚泰婆按

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-12-6 10:49 PM 發表 查看引用來源

C兄唔好想多左,我地講緊既,全部都係正骨黎!
直射既場唔會係度出post,你有行過果間,係無嘢玩架,上到去你會好失望!
我好易滿足,少咸多多趣巳OK!
好彩師兄你提提
一陣上去咸咸濕濕比人趕走就死:smile_27:

引用:
原帖由 普通人6682 於 2018-12-6 08:24 PM 發表 查看引用來源
啟德道好似有兩間咁即係邊一間
最少3間以上!

引用:
原帖由 h2501h 於 2018-12-7 01:17 AM 發表 查看引用來源
各位師兄,我想講今日我去開九龍城其中有兩間埸畀差人查牌, 有一個捉咗, 仲要係正骨場 ,唔知係咪我哋講得太揚, 包括我呢兩日成日蒲頭又講, 累到人地離鄉別井工作唔知停幾多日工添, 不如以後大家只講下感受,小講啲地方啦 ...
有咁既可能性,所以埸名街道盡量唔好寫!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-12-7 12:38 PM 發表 查看引用來源

有咁既可能性,所以埸名街道盡量唔好寫!
我覺得打開門做生意,避免唔到有人上網講,食得鹹魚抵得渴!通常差佬有人投訴先做野,或者企街太多影響居民,或者大鑼大鼓話呢度有雞叫,普通成人討論區講下未必會做嘢,差佬都要玩呢

引用:
原帖由 h2501h 於 2018-12-7 01:17 AM 發表 查看引用來源
各位師兄,我想講今日我去開九龍城其中有兩間埸畀差人查牌, 有一個捉咗, 仲要係正骨場 ,唔知係咪我哋講得太揚, 包括我呢兩日成日蒲頭又講, 累到人地離鄉別井工作唔知停幾多日工添, 不如以後大家只講下感受,小講啲地方啦 ...
同意師兄講法,始終講得太清楚,亞蛇做野棧大家都無得玩。
唔單止賊仔,亞蛇照計都同樣係取易不取難,你收得啲嘢埋手,亞蛇都無咁易得手啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆