上一頁下一頁
發新話題

人在異鄉放縱時.....分享在各地之放蕩生活

收藏  |  訂閱
3.1k  201.0k

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-4-14 04:23 PM 發表 查看引用來源

我話大條妳都未秘算得哂
要睇下妳覺得大條既定義去到邊姐:smile_o01:
哈哈!
我容量都幾大架:smile_o05:
大大都見過(見過鬼佬黑人果d)真嚇人:smile_o12:

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-4-14 16:24 發表 查看引用來源

未必個個睇法好似你咁開通:smile_o10:
女人這樣會被視為淫賤(我認淫蕩但不承認賤):smile_o03: :smile_o03:
尤其中國人社會!:smile_o02: :smile_o02:  
cindy 您講, 佢又講.    唔o岩咀型都唔會互相吹水, 有什麼問題wo.

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-4-14 16:24 發表 查看引用來源

未必個個睇法好似你咁開通:smile_o10:
女人這樣會被視為淫賤(我認淫蕩但不承認賤):smile_o03: :smile_o03:
尤其中國人社會!:smile_o02: :smile_o02:  
好難架
傳統落黎一直都係咁
仲有好多正義之士會出黎話呢話羅

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-4-14 04:27 PM 發表 查看引用來源

哈哈!
黑鬼果D 真係好嚇人:smile_o16:

引用:
原帖由 ilovefoureye 於 2013-4-14 16:30 發表 查看引用來源

好難架
傳統落黎一直都係咁
仲有好多正義之士會出黎話呢話羅
成年人私下講話  , 重扮假道學  :smile_o02:, 踢佢兩腳 :smile_o10::smile_o01:, 佢可以唔聽, 但叫佢收聲 :smile_o02:.

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-4-14 03:53 PM 發表 查看引用來源

呵呵!一覺醒來.....
去打開收到的圖片看看:smile_o05:
我有個集郵嗜好:smile_o10:
集齊各稱顏色既肉棒照:smile_o12:
隨時欣賞:smile_o09:  
真係估你唔到

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-4-14 16:27 發表 查看引用來源

哈哈!
容量大可以玩拳交~

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-14 16:33 發表 查看引用來源

成年人私下講話  , 重扮假道學  :smile_o02:, 踢佢兩腳 :smile_o10::smile_o01:, 佢可以唔聽, 但叫佢收聲 :smile_o02:.
踢佢兩腳我怕佢還拖:smile_30:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-14 04:27 PM 發表 查看引用來源

cindy 您講, 佢又講.    唔o岩咀型都唔會互相吹水, 有什麼問題wo.
0岩嘴形大家有講有笑冇問題:smile_o10:
問題是.....有些身邊既親戚或者同事(女性)
會覺得我呢類敢言爛玩的女人是爛貨:smile_o03: :smile_o03:
甚至嚴禁佢地d老公接近我地:smile_o14: :smile_o14:

妳睇過黑鬼果d ,我果d 妳當係小兒科:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆