上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.7k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-6-22 09:15 PM 發表 查看引用來源
幫你滑雪呢
過度大力斷了怎麼辦?????:smile_o06:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-6-22 10:46 PM 發表 查看引用來源
你有矛撩菊呢:smile_47:
菊矛喎...西就有:smile_o01:

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-22 11:21 PM 發表 查看引用來源

過度大力斷了怎麼辦?????:smile_o06:  
禾小下你呀:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-22 11:42 PM 發表 查看引用來源
禾小下你呀:smile_o14:
咁唔玩得~~~~~

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-22 11:45 PM 發表 查看引用來源

咁唔玩得~~~~~
講下笑姐...唔通你真係比我屌咩:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 12:15 AM 發表 查看引用來源
講下笑姐...唔通你真係比我屌咩:smile_o16:
給你吹氣公仔

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-23 12:21 AM 發表 查看引用來源

給你吹氣公仔
禾唔需要...禾定期得到解放...:smile_o06:不過黎緊要扎炮....金龍島970死鳩緊...我谷谷埋埋下個月先上去...MARK硬佢...佢死硬~:smile_o12:`

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 12:28 AM 發表 查看引用來源
禾唔需要...禾定期得到解放...:smile_o06:不過黎緊要扎炮....金龍島970死鳩緊...我谷谷埋埋下個月先上去...MARK硬佢...佢死硬~:smile_o12:`
970真係咁正??????:smile_46:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-22 08:06 PM 發表 查看引用來源
沉條輪咩:smile_o01:係想食個骨埸姐姐咋:smile_o12:
:smile_30:  狗上瓦坑

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-23 12:30 AM 發表 查看引用來源

970真係咁正??????:smile_46:
:smile_38:  天日派你去試試~~張單比禾.......................睇下就得啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆