上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.8k

在香港机场等机回家中
各位好

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-11-8 05:12 PM 發表 查看引用來源
在香港机场等机回家中
各位好
一路順風~望天兄:smile_o07:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-8 04:31 PM 發表 查看引用來源
爬完椰樹返黃崗...:smile_47: :smile_47:
又話唔再摘椰果?

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-8 04:44 PM 發表 查看引用來源
點解吾擺上水呀:smile_41:
一般我停粉嶺..果晚淩晨比椰樹mark call 鐘:smile_30: :smile_30: 所以停落馬州:smile_38:

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-11-8 05:12 PM 發表
在香港机场等机回家中
各位好
你一定好掛住我地....

引用:
原帖由 golftin 於 2010-11-8 05:22 PM 發表 查看引用來源

又話唔再摘椰果?

醫生叫我多吸收vitamin C :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-8 15:50 發表 查看引用來源

按摩完.去食飯...不錯.又5貴:smile_40:
去冰間 :smile_41::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-8 15:00 發表 查看引用來源
快星期三啦,重吾温書...我要換電話:smile_44:
禾女女刀要 :smile_27::smile_40::smile_40::smile_40:

其實玩得合股嘅股票好大機會系跌完再跌,好多例子如是,487,397哩類炒股都系,一般冇咩好的基本因數支持,玩哩d股一定要轉身快呀,買錯位一定要嚴守止蝕位

賺錢之神快d出來講幾句丫,唔該^_^
引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-8 04:04 PM 發表 查看引用來源

你都覺我唔好放,係嗎,不過佢12/28 10合1,到時會唔會再趺

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-8 05:33 PM 發表
醫生叫我多吸收vitamin C :smile_30: :smile_30:
你腸胃唔好:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆