上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-23 18:55 發表 查看引用來源
無思分享 -- 旅行後,好多野做,真係有點忙,咁我係work同play都會balance既人,咁有時做完手頭既野,就搵下野睇。
早排,好搞笑,搵到條友,佢拍左一系列氹女扑野既片,講佢點搵食,最初估佢係假,但睇睇下有D位又好似係真,等小弟fact chec ...
咁等你分享啦!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-23 18:49 發表 查看引用來源

人生去玩最滿足係,會有個plan野既朋友,然後實行到個plan,其實係非常之正又lucky架。
下一次跑係幾時呢?
未諗到跑,再找下先

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-23 20:05 發表 查看引用來源
咁等你分享啦!😬
X2🤭🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-23 18:55 發表 查看引用來源
無思分享 -- 旅行後,好多野做,真係有點忙,咁我係work同play都會balance既人,咁有時做完手頭既野,就搵下野睇。
早排,好搞笑,搵到條友,佢拍左一系列氹女扑野既片,講佢點搵食,最初估佢係假,但睇睇下有D位又好似係真,等小弟fact chec ...
呢樣真係唔出奇,識玩嘅人好快到手。

佢哋玩pickup line,搵目標好熟練

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-8-23 20:06 發表 查看引用來源
未諗到跑,再找下先
諗到分享下,我都諗緊搵其他野玩下。😆😆

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2024-8-24 01:31 發表 查看引用來源
呢樣真係唔出奇,識玩嘅人好快到手。

佢哋玩pickup line,搵目標好熟練
係,堅易,而且條友J超粗長大,我係男人都俾個叻,俾佢扑既女都叫晒救命,好堅。🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-24 22:54 發表 查看引用來源

諗到分享下,我都諗緊搵其他野玩下。😆😆
其實又想報迪士尼
但係應該截咗止
11月
冇緣啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-24 22:57 發表 查看引用來源

係,堅易,而且條友J超粗長大,我係男人都俾個叻,俾佢扑既女都叫晒救命,好堅。🤣🤣
🤭🤭咁勁,我又想睇下

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-23 20:05 發表 查看引用來源
咁等你分享啦!😬
哈哈,make sure 後再分享,但好似係真。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-8-24 23:00 發表 查看引用來源
其實又想報迪士尼
但係應該截咗止
11月
冇緣啦
再下一個囉,一定會有既。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆