上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-8-12 02:16 發表 查看引用來源

你真係巧得閒,lee d 三唔識七嘅人都回覆佢
佢成個package好有heart架,先主動要求傾計,了解,早上夜晚一定問候下擦存在感,中午時食飯有圖,下午又會講自己今日忙見咩客,夜晚出去應該或同朋友食飯,會影出街相,喂喂,呢隻玩法,高階黎架。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-12 03:46 發表 查看引用來源
可能係有相睇cat姐有冇睇奧運呀
係好多好多相睇,要腳有腳,要樣有樣,要濕柴有濕柴,要行政look有行政look添。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-8-14 10:38 發表 查看引用來源

最重要手信
HAHA.....今次真係買左好多野,但反而係個過程最特別,因為小弟今次出發玩時,正值地震警號,連首相都唔出國,講要留國內應付一切突發事件,都唔好講唔擔心,即擔心住咁去玩。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-8-14 14:56 發表 查看引用來源
去邊度玩呢
我都重有三日就去旅行
去左日本,玩時就係發出地震同暴風級警號果隻.........
lucky好彩一切輕輕帶過....... 都真係要講句感恩。
師妹去台灣玩,都要小心。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-19 10:45 發表 查看引用來源

小弟終於返黎,攰到一個點。
講真,有趣事有唔少,日本妹艷遇,小弟拖住小朋友,氣場都已經唔係出黎玩,就真係少好多,但都係有既,抖夠再慢慢分享。 ...
咁利害,咁都有!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-19 10:54 發表 查看引用來源
咁利害,咁都有!😬
HAHA...... 其實好多時日本妹都單純既,講真,佢地鐘意貓仔狗仔,同樣,男人帶住小朋友玩,佢地都會加分,一樣無往而不利架。

今次唔係自由行,個導遊會講下心得,佢講佢老婆都係日本妹,好多日本妹真係好煞食,把聲又甜又聽話,唯一大鑊係......你份人工要俾晒佢,佢就會管好頭家。

我今次去玩,嘩,日本妹真心索,志田千陽都OK紅左添啊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-19 11:20 發表 查看引用來源

HAHA...... 其實好多時日本妹都單純既,講真,佢地鐘意貓仔狗仔,同樣,男人帶住小朋友玩,佢地都會加分,一樣無往而不利架。

今次唔係自由行,個導遊會講下心得,佢講佢老婆都係日本妹,好多日本妹真係好煞食,把聲又甜又聽話,唯一大 ...
有冇同日本妹影相?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-19 11:22 發表 查看引用來源
有冇同日本妹影相?😉
師兄,當然無啦,其實日本妹遠比想像易傾易識架,我今次去玩,問路,又或傾計,佢地都好好人,我試過幾次唔熟路,佢地會講點行之餘,發現講得唔好,更直接帶我行過去要去既地方。講真,你會feel到佢地好開心幫到人,如果想抄牌,絕對可以果隻。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-19 16:53 發表 查看引用來源

師兄,當然無啦,其實日本妹遠比想像易傾易識架,我今次去玩,問路,又或傾計,佢地都好好人,我試過幾次唔熟路,佢地會講點行之餘,發現講得唔好,更直接帶我行過去要去既地方。講真,你會feel到佢地好開心幫到人,如果想抄牌,絕對可以果隻 ...
真係咁易?點解唔抄下?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-19 17:25 發表 查看引用來源
真係咁易?點解唔抄下?😬
其實我覺得易既,我有次係新宿問路,即唔係唔識路,係想搵一樣野,問緊一位日本人A時,有個日本人B女行埋黎睇下有咩幫到手,又會指點樣行,最搞笑佢講唔清楚時會自己仲緊張過我,然後叫我跟住佢行,即佢應該唔係去果度,但都會帶我去。

當然,今時今日要佢地講英文,我覺得50%既女生仍然有DD困難,但亦因為咁樣,佢地又好肯幫人,而最搞笑係.....佢明知我唔識聽日文,即我用英文問,佢係會用日本答我,當我面有難色時,就會好客地拍拍我指呢度指果度點樣點樣。

而點解唔抄牌,講真喎,抄左都唔會有下文,抄乜鬼,加上佢講日文我講英文,真係即時開波扑野先有意思,識黎日後慢慢傾真係無咩用。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆