上一頁下一頁
發新話題

充滿愛心人妻

收藏  |  訂閱
2.9k  136.1k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-3 11:11 發表 查看引用來源

我SL 成日都係咁講, 行行下就會同我講D精流緊出黎
👍😋😋😋

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-3 11:11 發表 查看引用來源
我都唔介意還加一點 期望😜😜
寶兄講左小小,今日佢話有d忙

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-3 12:01 發表 查看引用來源
我都聽過女網友講,under裝晒啲精,驚比老公聞到陣味,返到屋企前除咗佢掉咗!
女人偷食好有經驗

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-3 12:11 發表 查看引用來源
寶兄講左小小,今日佢話有d忙
寶兄話琴晚終於玩左倫嫂個屎眼,倫嫂以前成日講屎忽好核突唔好搞,不過寶兄都唔係J插倫嫂屎眼,只係用條脷同倫嫂屎忽打茄倫,用手入佢屎眼😊

佢話倫嫂鬼食泥咁話唔好搞果度,寶兄就一味話試過包佢叫唔好停,終於搞掂破左倫嫂處,倫嫂一味叫好肉酸好肉酸,但動作就配合寶兄比寶兄乃菊,寶兄話用左中指破左倫嫂個屎眼處🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-3 12:12 發表 查看引用來源
女人偷食好有經驗
佢第一次偷食同果個男人,屌過幾次,係果次先流咁多出來!

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-3 12:20 發表 查看引用來源
寶兄話琴晚終於玩左倫嫂個屎眼,倫嫂以前成日講屎忽好核突唔好搞,不過寶兄都唔係J插倫嫂屎眼,只係用條脷同倫嫂屎忽打茄倫,用手入佢屎眼😊

佢話倫嫂鬼食泥咁話唔好搞果度,寶兄就一味話試過包佢叫唔好停,終於搞掂破左倫嫂處, ...
d女人口叫唔好,下次等寶兄用J破佢老處,50路仲有處比人破,聽到都笑到停唔到,所以我都要分享下比d老友知先

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-3 12:20 發表 查看引用來源

佢話倫嫂鬼食泥咁話唔好搞果度,寶兄就一味話試過包佢叫唔好停,終於搞掂破左倫嫂處, ...
寶兄果然有一手,睇來下次可以屌埋後面!😉

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-3 12:23 發表 查看引用來源
d女人口叫唔好,下次等寶兄用J破佢老處,50路仲有處比人破,聽到都笑到停唔到,所以我都要分享下比d老友知先
寶兄話佢細細碌最啱破d老處,唔洗嚇親d老處女,50路老處呢舖一定好甘

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-3 12:23 發表 查看引用來源
半推半就咁破仲有征服感!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-3 12:24 發表 查看引用來源
寶兄果然有一手,睇來下次可以屌埋後面!😉
寶兄就唔系啦,又話影相又冇影

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆