上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.3k

引用:
原帖由 jayson1245 於 2009-4-13 12:32 PM 發表
fd 尼炸
係啦. fd ma, 月月知啦.:096:

甘mo 所謂 la :122:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 12:32 PM 發表 查看引用來源

月月未出去, 小子你都有開post.
我沒有開post呀....
因為我唔係成日上黎嫁!

係呢幾日假期,上黎多左ja

而家月月笑我甘話呀

引用:
原帖由 小子3 於 2009-4-13 12:34 PM 發表

我沒有開post呀....
因為我唔係成日上黎嫁!

係呢幾日假期,上黎多左ja
哦! 咁你點加入fan list呀.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 12:35 PM 發表 查看引用來源

哦! 咁你點加入fan list呀.
唔係加入好友名單嗎?:032::032:
我唔識呀,請見諒 :030::030:

朋友名單 : - (睇下有無你地份)

紅跑車 , thang , ryu106 , blankason , kong1218, 大可, 秘書 , 小鳥伊人, antonton, 白幻之風, hugomoon, rushboy,李大我, 凍檬B, 迪恩湖水怪,kk600604,Koimizu(冰冰),bb_onlyone,孤單小B,yuga ,小子3。

你指呢個呀?
哈哈~~~

引用:
原帖由 小子3 於 2009-4-13 12:37 PM 發表

唔係加入好友名單嗎?:032::032:
我唔識呀,請見諒 :030::030:
你指既好友名單係用來回pm架.:096:

引用:
原帖由 小子3 於 2009-4-13 12:38 PM 發表
朋友名單 : - (睇下有無你地份)

紅跑車 , thang , ryu106 , blankason , kong1218, 大可, 秘書 , 小鳥伊人, antonton, 白幻之風, hugomoon, rushboy,李大我, 凍檬B, 迪恩湖水怪,kk600604,Koimizu ...
係呀. 因為開左post就可以列fan list囉.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 12:40 PM 發表 查看引用來源

你指既好友名單係用來回pm架.:096:
哈哈~~
回pm用嫁?
我真係唔知....
只不過見d人ok好傾就add入去,add完都唔多理,kaka~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆