上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

三癲, 原來一狂都好關心你, 前兩頁D嘢都比佢發現!:096:
三癲, 睇下有幾多人關心你, 唔好離開我地啦!
我當然超關心你啦!:071:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-15 08:02 PM 發表
三癲, 原來一狂都好關心你, 前兩頁D嘢都比佢發現!:096:  
三癲, 睇下有幾多人關心你, 唔好離開我地啦!  <=我又唔係屎,點會離開你地...:122:
我當然超關心你啦!:071: <==你係女就好囉...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 20:05 發表

T國變性好方便, 你等我呀...

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-15 08:09 PM 發表

T國變性好方便, 你等我呀...
唔好掛,要你變性唔係咁好:044: ,你介紹女仔我識就得啦..:096:

apindychow 呢幾句好正
贏馬仲有好多因素,狀態、檔位、騎師、練馬師、步速、天氣、評分、鬥志、路程 +  運氣..

嬴馬主要因素全部講齊...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 08:19 PM 發表
apindychow 呢幾句好正
贏馬仲有好多因素,檔位、騎師、練馬師、步速、天氣、評分、鬥志、路程 +  運氣..

嬴馬主要因素全部講齊...:036:  
但係你無講狀態?:096: 熱門就講狀態,我冷門為先,唔會考慮!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-15 08:25 PM 發表

但係你無講狀態?:096: 熱門就講狀態,我次門為先,唔會考慮!:096:
係喎,加番上去先..:041:

aa 師兄琴晚更係唔記得左食藥喇 .....所以咪.......:096:
一食返番就成個人冇晒事羅
師兄記得 keep 住食藥呀:071: :096:
e家冇晒事就好咯:036:
等緊你既......[ 賽前老點你 ] :131:

hi:大家好!多多指教

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-15 08:49 PM 發表
aa 師兄琴晚更係唔記得左食藥喇 .....所以咪.......:096:
一食返番就成個人冇晒事羅
師兄記得 keep 住食藥呀:071: :096:
e家冇晒事就好咯:036:
等緊你既...... :131:
d藥食哂呀嘛,...:011:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆