上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.7k

唔好咁
我老實講....今次第一次入黎!
見個機率我都有衝動想跟你架啦~:036:

希望你繼續出post,又老實講依家個Forum少左摸佬,我只跟Airis兄
暫時未搵到另一位跟~~希望你keep住出~等我個衝動變為行動:036:

努力喔!

引用:
原帖由 零件 於 2007-6-7 01:40 AM 發表
唔好咁

希望你繼續出post,又老實講依家個Forum少左摸佬,我只跟Airis兄
暫時未搵到另一位跟~~希望你keep住出~等我個衝動變為行動: ...
thx~~你跟airis 得啦~~thx~~~~

引用:
原帖由 死為紅魔鬼 於 2007-6-6 09:41 PM 發表
哈萨克真係有d野....我本身買左100....最後轉反對面200.....:028:
隊衰野搞到我輸了半個盤!:046: :046:

如果 平注去 n兄一定準過airis 兄~~你去八仙過海咪知~~~
你唔跟就走寶啦~!!!
YANKI兄!!!!
唔好走na!!!

引用:
唔好咁

暫時未搵到另一位跟~~希望你keep住出~等我個衝動變為行動: ...
零件兄~~~
巴打想跟邊個唔緊要~~
airis兄當然勁na~
不過~
一直你無跟yanki兄真係晒曬~~
長跟yanki兄真係中到笑~~~~:036:
無跟到真係無計~~~
無人想同錢作對~~

引用:
唔好咁

唔x該晒你wor~辛苦晒你入黎睇

我琴日跟某個巴打買左巴西, 之後朝早七點鐘起身見到你出左和波, 又中埋哥倫比亞, 之後九點鐘跟你買墨西哥, 炒左.......再者先前返緊工上唔到網,睇唔到你個post 貼哥倫比亞,買唔到已經好火滾.......我知你d 心水好準起碼有六至七成, 咁我都要輸錢,你話我係咪行運行到落腳趾尾?

唔好走啦 !!!  依家即覆 、我真係想贏錢o架 !!!

c兄 今日全中wo:036: :036: :036:

金好成績,唔好走na!!!:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆