上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  25.3k

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-22 12:39 AM 發表 查看引用來源
你講大話都唔眨眼:smile_45:
你去睇返啦=.= 明明就係講緊呢樣野:smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-22 12:40 AM 發表 查看引用來源

你去睇返啦=.= 明明就係講緊呢樣野:smile_30:
好似係你有被害妄想症,以為我有錢就會買起你炸wor :smile_45:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-22 12:43 AM 發表 查看引用來源

好似係你有被害妄想症,以為我有錢就會買起你炸wor :smile_45:
點解你記得咁清楚:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-22 12:45 AM 發表 查看引用來源

點解你記得咁清楚:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
咁跳得級,記性都有返咁上下

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-22 12:47 AM 發表 查看引用來源

咁跳得級,記性都有返咁上下
妖=.= 仲講
版主快啲黎ban左佢啦:smile_38::smile_38::smile_38:

:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-22 12:50 AM 發表 查看引用來源

妖=.= 仲講
版主快啲黎ban左佢啦:smile_38::smile_38::smile_38:

:smile_30::smile_30::smile_30:
講粗口X音,今時今日D學生....:smile_42:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-22 12:52 AM 發表 查看引用來源

講粗口X音,今時今日D學生....:smile_42:
妖係粗口諧音?

你唔好扮晒野:smile_45:扮pure 扮true

引用:
原帖由 krreey 於 2014-5-21 07:27 發表 查看引用來源

無囉
A姐成日爆PM
吓~~~~  果張相真係妳???      我以為係 Internet 求其download 張潻??

等我拿拿聲PM妳先    平時鍾意好邊度玩多

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-22 12:53 AM 發表 查看引用來源

妖係粗口諧音?

你唔好扮晒野:smile_45:扮pure 扮true
你睇下你, 個心諗到人地幾衰:smile_39:
我不嬲都唔講粗口,咁先係品學兼優:smile_34:

hello 大學A, 又浦到根疲力盡先返歸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆