上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:56 PM 發表
都話大6仔對鬼佬,入波都當佢贏啦:032: :032:
唉。外圍賽又係,入波要靠-6。

中國 玩乜多過2個人既 波 乜球 都輸suk過人........
但d 個人項 就超勁.....

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 08:57 PM 發表
我都買左槍搭沉距條船:071:
沉中:044:                  另尼日利亞讓人?

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:56 PM 發表

用電話影完再post 上來看看...:041:
監犯:030::096::096:

回覆 #1998 波盤預言家 的帖子

波波,你始鍾重係聖手:098: :098: :098: :097:

波哥~我睇到少少資料..可能你已經知道..但都想同大家分享一下做個分析

艾夫斯堡近的路錫、奧蘭達、A.史雲遜、丹尼爾臣以及J.堅尼因傷缺陣,而馬田安達臣亦因生病不在陣中,科倫預料會和歐格斯臣組成防線抵擋對手的攻勢。

上仗聯賽在主場擊退對手的卡馬亞目前排在聯賽榜的首位,所以球隊或留力保住聯賽,而放棄盃賽,加上球隊近3場本土賽事合共失了7球,防線成為客隊另一個隱憂。陣容方面,上仗梅開二度的D.伊姆預料會和達奧達在前線合作攻堅。

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:59 PM 發表

沉中:044:                  另尼日利亞讓人?
定d啦。:025:
美斯 實爆Seed

回覆 #2002 波盤預言家 的帖子

:096: :096: :096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 09:00 PM 發表

監犯:030::096::096:
原本影緊架啦........但睇到呢句......

引用:
原帖由 謝拉特 於 2008-8-7 09:02 PM 發表

原本影緊架啦........但睇到呢句......
更加要影,證明唔係:071:

回覆 #2005 謝拉特 的帖子

4哥,係咪又係睇報纸睇返黎架?:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆