上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-5 10:45 AM 發表
巴西盃08:50完 哥連泰斯3-1利斯菲體育會2-0巴打順利收錢!:098: :098: :098:
:036: :036: :036:

yeah!

終於都win 番多少喇,一洗衰氣!!:043:

小保加咪死唔斷氣!!!:046: 快d完場!!!!!:036:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-5 10:51 AM 發表
小保?
話口未完......:096: :096:
自由盃08:50 富明尼斯[巴](2)3-1[阿](2)小保加0-0

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-5 10:51 AM 發表
小保?
死了俄羅b 半主,,無玩呢兩場大棍??:028: :029:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-5 10:53 AM 發表

話口未完......:096: :096:
自由盃08:50完 富明尼斯(2)3-1(2)小保?-0
yeah yeah 收錢 :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-5 10:56 AM 發表

yeah yeah 收錢 :098:
食咗止黑散:071: 終於止到黑啦:097: :098: :098:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-5 10:56 AM 發表

死了俄羅b 半主,,無玩呢兩場大棍??:028: :029:
今朝2場都冇買,買唔切.....:043: 禽晚3串1挪盃細,斷一關.....又係臨尾香(補時1:3)...:043: :043:
不過果場馬會仲未公佈賽果....唔知會唔會取消呢??:023: :023:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-5 10:59 AM 發表

食咗止黑散:071: 終於止到黑啦:097: :098: :098:  
挪盃三場係你果度買就全中....中位數4.5球.....:043: :043:
可惜我冇戶口....:043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-5 11:00 AM 發表

今朝2場都冇買,買唔切.....:043: 禽晚3串1挪盃細,斷一關.....又係臨尾香...:043: :043:
不過果場馬會仲未公佈賽果....唔知會唔會取消呢??:023: :023:
你想咁理想!!??:023: :041:
今早 0715 都無派西班牙 半場和,,
等我玩不到呢兩場!?:028: :032: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆