上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-6-15 03:28 PM 發表

男人慾火都熄埋就好大件事:096: 快d諗計撻返著佢,星期日中返三幾場馬,咩火都著返晒:071:
星期日等我度左先啦...:122: 中到就乜火都番哂黎,..:096:

aanunes 兄終於嬲完啦:036:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-15 04:01 PM 發表
aanunes 兄終於嬲完啦:036:
可以咁講,主要係睇通睇透左一樣野...現在已經唔嬲,係心灰..:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 04:11 PM 發表

可以咁講,主要係睇通睇透左一樣野...現在已經唔嬲,係心灰..:026:
看得出ANNUNES兄對lei 個論壇都幾重視.

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 04:11 PM 發表

咁多兄弟撐你駛乜心灰呀~~~:036: :036:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-6-15 04:28 PM 發表

咁多兄弟撐你駛乜心灰呀~~~:036: :036:
多謝先..:041:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-15 04:23 PM 發表

看得出ANNUNES兄對lei 個論壇都幾重視.
唔g你講得岩唔岩,但最小我對我自己都幾重視..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 03:14 PM 發表

現在我已經乜火都熄哂(包括慾火:026: ),我只想講,我賭左25年馬,當然唔係代表我識好多野,有時賭左2年既可能仲叻過我,只係有時大家交流,研究既時候,一定要多d照顧到別人感受..:041:  
引用:
原帖由 apindychow 於 2007-6-15 02:28 PM 發表

我都有少少明白點解你會咁火0既 果場我買"自己友"搭"擺明車馬":029:  ,係v仔個帖度我都有留左少少意見,覺得"開心假日"評分見盡,所以先唔要佢而要隻"擺 ...
唔好意思我都唔識想試吓!:096:

多謝!aa你既表達能力都唔錯!我一試都得!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-15 06:55 PM 發表
多謝!aa你既表達能力都唔錯!我一試都得!:096:
原來一狂之前未識架.??:044:  早講嘛,我可以話你g..:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆