上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.0k

我會為妳祈禱的,希望妳早日從低谷一步一步走出來。
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-15 23:33 發表 查看引用來源

Bob,  幫我祈禱,等我可以走過死蔭幽谷,脫離呢個低潮。

妳好!妳都真係無處不在喎!

我最近剛睇完一本雜誌「大人」,係給照顧者和被照顧者看的一本好雜誌。

前排就睇完手塚治虫老師的自傳,成功真係需要好多運氣,但最重要都係要努力努力再努力。

上年睇完「mindhunter」第二季,終於引唔住買咗套「破案之神」,但一直都冇時間和勇氣打開呢!追埋套「DARK」後我就的起心肝睇了!

而最近其實睇得最多應該是世上銷量最高的一本書吧!哈哈!
引用:
原帖由 a168 於 2020-7-15 20:09 發表 查看引用來源

Bob叔,你好😆😆

大家睇開咩書,呢排。疫情睇書,散下心都好。

早晨呀!各位。今日會有驟雨,記得帶定把遮傍身啊!

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-16 08:16 發表 查看引用來源
早晨呀!各位。今日會有驟雨,記得帶定把遮傍身啊!
今次疫情勁過上次,但好似好多人仲keep 住返工既?

引用:
原帖由 天生花色世界 於 2019-12-6 00:18 發表 查看引用來源
樓主收左很多pm? 咁快就失蹤....
在忙囉。

引用:
原帖由 meow_917 於 2019-12-4 23:53 發表 查看引用來源
相遇,是一個上天安排      相知,是一個微妙緣份
相了解,是一對的期盼
相欣賞,是一種靈魂交换
相珍惜,是一種真摯的感情

上天很弄人。婚姻在你不成熟,人生比較懞懂的時候,要你作決定,選對了對象,無憾。選錯了對象,飲恨。

錯的 ...
看似你婚姻有點不如意,為何不離婚呢?

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-17 23:34 發表 查看引用來源

今次疫情勁過上次,但好似好多人仲keep 住返工既?
返工唔係問題,要生活嘛,最多lunch叫外賣,唔堂食。問題係而家仲成日見到人唔帶囗罩出街,好似7-11, 實有一個起附近

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-15 18:10 發表 查看引用來源
看著一本散文

一路看一路流淚,很虐心

很難不代入自己的角度。

一字一句一行一頁
每每入心入肺

對,唔自愛的人最不可憐。我偏偏不斷沉溺沉淪在有你的回憶

如果。我從沒有遇過你多好 ...
Wake up, 比個期限自己

早晨呀!週末愉快!^_^

[quote]原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-18 10:05 發表 查看引用來源
早晨呀!週末愉快!^_^

Morning

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆