上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  243.1k

梗係對你啲文啦

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-6-23 03:03 AM 發表 查看引用來源

唔小心半個通宵 T_T 係呢 大家過節有無吃粽啊~好想吃星冰粽 不過us好似無

過時過節點都要食番下粽來應節的..........:smile_o01:

引用:
原帖由 degree06 於 2015-6-23 03:23 AM 發表 查看引用來源
講到好肚餓:smile_40:
但又好高卡路里其實~好矛盾~

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-6-23 04:02 AM 發表 查看引用來源

過時過節點都要食番下粽來應節的..........:smile_o01:
點解吃粽吃到你個表情咁鬼奸詐嘎

引用:
原帖由 hei09 於 2015-6-23 03:57 AM 發表 查看引用來源
梗係對你啲文啦

都唔知道係咪嘎 馬後炮

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-6-23 06:52 AM 發表 查看引用來源

都唔知道係咪嘎 馬後炮

good morning ar ~ :smile_o09:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-6-23 06:51 AM 發表 查看引用來源

點解吃粽吃到你個表情咁鬼奸詐嘎

我平時唔食粽,只係端午節果日先至會食番一兩隻.............個個都話我:  巴之閉....!:smile_o03:

引用:
原帖由 Ice_234 於 2015-6-23 06:54 AM 發表 查看引用來源

good morning ar ~ :smile_o09:
morning~~:smile_o05: 你刷左牙未呢,系咁嘴過來~~

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-6-23 07:57 AM 發表 查看引用來源

我平時唔食粽,只係端午節果日先至會食番一兩隻.............個個都話我:  巴之閉....!:smile_o03:
平時其實都好少見有賣噶,都係應節吃下咯 系呢邊。另外一樣我從節前開始吃到節後噶就係:月餅!!!:smile_o13::smile_o13:

早晨....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆