上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.9k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-2 10:43 AM 發表 查看引用來源

星期一,唔好咩?哈哈哈哈

:smile_30: 又要開始捱騾仔 好眼訓@_@

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-2 10:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 又要開始捱騾仔 好眼訓@_@
哈哈哈哈。星期一幾好啊。。代表又一個星期了,又好快到新年了丟。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-2 10:55 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈。星期一幾好啊。。代表又一個星期了,又好快到新年了丟。

:smile_14:  仆街, 人愈大, 時間過得愈撚快 好似洗錢咁

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-2 10:43 AM 發表 查看引用來源

果啲人生課程我覺得好似催眠咁,但我呢個旅程。。。係一種毀滅與重生嘅過程咯,哈哈哈哈

介紹me

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-2 11:05 AM 發表 查看引用來源

介紹me

好難介紹喔,呢個係一個契機。唔係所謂嘅課程。。

so far係自己嘅修煉,機緣巧合下嘅修煉蛻變。

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-2 10:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_14:  仆街, 人愈大, 時間過得愈撚快 好似洗錢咁
係。。。。錢同時間越來越唔夠洗。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-2 11:19 AM 發表 查看引用來源

係。。。。錢同時間越來越唔夠洗。

:smile_30: 係,  壓力 煩腦就愈來愈多

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-2 11:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 係,  壓力 煩腦就愈來愈多
真係。。。。。麻膠煩

恭喜思妹,火鳳凰能夠重生真係得來不易,希望妳呢種勇氣能夠感染妳身邊的朋友,
亦好鄧妳開心妳能遇到一個高人,可以引領妳行呢段路.
2015 Keep going~

ps.叔叔好like呢句"過程係痛,但結果係靚嘅,好淒美咁靚"

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-2 11:48 AM 發表 查看引用來源

真係。。。。。麻膠煩

:smile_39:  愈大愈難減壓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆