上一頁下一頁
發新話題

人妻變淫妻 Part 6 相文P.1,99,137

收藏  |  訂閱
3.0k  106.1k

回覆 1968# 的帖子

呢2日公司無咩嘢要趕, 咪努力咁睇....除o左文之外, 所有吹水都skip o西...係有D簡中睇吓啦...但真心覺得超正...如果我可以多D上o黎同你吹就好喇!  

引用:
原帖由 sillykennyboy 於 2015-1-28 09:50 AM 發表 查看引用來源
呢2日公司無咩嘢要趕, 咪努力咁睇....除o左文之外, 所有吹水都skip o西...係有D簡中睇吓啦...但真心覺得超正...如果我可以多D上o黎同你吹就好喇!  
可以上嚟呀~但係我不定時上嚟嘛~

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-28 09:53 AM 發表 查看引用來源

可以上嚟呀~但係我不定時上嚟嘛~

早呀。~上黎呃一分

引用:
原帖由 phowong 於 2015-1-28 09:54 AM 發表 查看引用來源

早呀。~上黎呃一分

早呀~咁辛苦你,去第2度呃啦~

回覆 2002# 的帖子

我都知你唔一定o係度...你咁多ching & "friend" 約....仲要打咁多文...上唔到呢度吹都好正常呀...  

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-28 01:22 AM 發表 查看引用來源

係呀~仲有啲反白眼

果個表情係...睇到超正超滿足~

早晨呀,淫妻
:smile_o05:遠在台灣都上來睇下淫妻先

引用:
原帖由 sillykennyboy 於 2015-1-28 10:00 AM 發表 查看引用來源
我都知你唔一定o係度...你咁多ching & "friend" 約....仲要打咁多文...上唔到呢度吹都好正常呀...  
咁你又錯喇~

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-28 10:52 AM 發表 查看引用來源

果個表情係...睇到超正超滿足~
咁我都會超滿足嘅~

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2015-1-28 10:56 AM 發表 查看引用來源
早晨呀,淫妻
:smile_o05:遠在台灣都上來睇下淫妻先
早晨呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆