上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  64.4k

Golf兄.....請問....手機上...點可以用到引用????

我不能引用他人的話.....來回應.....

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-8 03:46 PM 發表 查看引用來源

HIGH~
你咬草

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-8 03:36 PM 發表 查看引用來源

話時話,有茅試過,响車裡,,??

想問咩野? 車震定咩呀?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-8 03:48 PM 發表 查看引用來源
Golf兄.....請問....手機上...點可以用到引用????

我用,艾風,每一個留言,,下面,只見,「引用」,和「top」。答到你要問的嗎?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-8 15:50 發表 查看引用來源
我不能引用他人的話.....來回應.....

www.188channel.com/faq.php?action=message&id=32
try try.....:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-8 15:28 發表 查看引用來源
馬路死亡顏色......紅色車...大家有冇留意...昨日又一單:smile_38:
後生都係鍾意紅色,頭蓋又换咗炭化纖維,又換避震又頂巴,又改大死氣喉,平時應該出黎飛下,某實依家D車原庄都好大馬力了,仲要改下,真係吾易揸:smile_39: ,…諗起人生第一部車也是紅色,廿年前的千四cc孖吸冇尾思域:smile_45:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-8 03:55 PM 發表 查看引用來源

www.188channel.com/faq.php?action=message&id=32
try try.....:smile_38:
你都答得幾快

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-8 15:43 發表 查看引用來源

你...又想訓...小吉又係woo...你地2個咁岩ge.....學我...飲杯仙草奶茶.....提神
我好想提神....有o羊辦法 ..... 給我一支....黑牌......快 :smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-8 03:41 PM 發表 查看引用來源

識講笑,負面指數,見底回升

我地好快成為合股人:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆