上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.0k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-15 12:17 PM 發表 查看引用來源
果個就是她...但不是四川.
我只係同佢去塗太陽油咋!
只不過越查越落/越濕,巧容易硬起來

[quote]原帖由 Campenella 於 2010-6-15 12:21 PM 發表 查看引用來源
院長講的也是,依家好難會有百份百投入的女仔,現實社會逼得人太緊

[/quote
走在一起開心便是....相處不想有太多顧慮

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-6-15 12:25 PM 發表 查看引用來源
搵埋你bb一齊睇好丫,sweet sweet

金仔,你同骨骨點呀:smile_38:

我現在好煩惱,諗緊今晚上吾上去,定係明天先上去,定係吾上,我突然間好想見乳牛,張電話卡又未去開,上到去又吾知搵吾搵到佢...

Hi hi Dr Lung
每次我準備88果時,都好似有所改善。依家就好似Keith 兄所講咁多一日一起就等於派息一樣
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 12:45 PM 發表 查看引用來源

金仔,你同骨骨點呀:smile_38:

我今晚都上,上啦上啦,去搵個人陪下睇波都好
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 12:50 PM 發表 查看引用來源
我現在好煩惱,諗緊今晚上吾上去,定係明天先上去,定係吾上,我突然間好想見乳牛,張電話卡又未去開,上到去又吾知搵吾搵到佢...

冇電話點聯系呀,快d搞番掂個電話啦。
人生苦短,要及時行樂,哈哈
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 12:50 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-6-15 12:53 PM 發表 查看引用來源
Hi hi Dr Lung
每次我準備88果時,都好似有所改善。依家就好似Keith 兄所講咁多一日一起就等於派息一樣

你每次上去都係搵佢牙:smile_41:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-6-15 12:57 PM 發表 查看引用來源
冇電話點聯系呀,快d搞番掂個電話啦。
人生苦短,要及時行樂,哈哈

你都係個個星期上架:smile_41:

系呀,我依家每個星期都上的,和她一起同我個friend一齊食下飯咁
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 01:06 PM 發表 查看引用來源

你都係個個星期上架:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆