上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-8 12:28 發表 查看引用來源
玩密室逃脫果啲?
誤會了師兄。
水上樂園,通常5,6層樓高,走入一個類似逃生艙設計的"筒",地面打開掉下去,當自己係"屎"沖走就好似嘞,HAHA.......
都幾好玩,主要係少人玩,HAHA......戶外果個7層樓高添,行上去幾熱都大風到涼浸浸........
一試無妨亦好玩。

玩都型啦,即條條隊大把人排,係呢款無喎,HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-8 11:31 發表 查看引用來源

黎緊既呢幾個星期六日,都諗緊有咩節目安排。
人真係好奇怪,如果換以前,我會好hea咁抖咁瞓,我估我好enjoy,懶懶閑真心幾時都係正。
但而家選擇左另一條路,人生另一走向,我已好耐無自然醒,HAHA.....

尋晚我忙完,我都忍唔住 ...
做自己想做既事,係特別有動力。

有後生女陪跑正啦~有冇去識佢地?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-8 11:31 發表 查看引用來源

黎緊既呢幾個星期六日,都諗緊有咩節目安排。
人真係好奇怪,如果換以前,我會好hea咁抖咁瞓,我估我好enjoy,懶懶閑真心幾時都係正。
但而家選擇左另一條路,人生另一走向,我已好耐無自然醒,HAHA.....

尋晚我忙完,我都忍唔住 ...
做自己想做既事,係特別有動力。

有後生女陪跑正啦~有冇去識佢地?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-8 16:18 發表 查看引用來源

誤會了師兄。
水上樂園,通常5,6層樓高,走入一個類似逃生艙設計的"筒",地面打開掉下去,當自己係"屎"沖走就好似嘞,HAHA.......
都幾好玩,主要係少人玩,HAHA......戶外果個7層樓高添,行上去幾熱都大風到涼浸浸........
一試無 ...
明白!咁可以去玩下!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-8 11:23 發表 查看引用來源

淺水灣啦師兄,但我想講,水上樂園多野玩,HAHA....多野睇添,但我未去過,我怕勁勁勁多人。
首先呢d要搵女去一齊玩😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-8 11:25 發表 查看引用來源

師兄,一千幾百唔都易贏,仲加多個萬字??HAHA.....
賭,其實有時都好玩既,賭手氣嘛,而且又真係有囡囡埋身架會。(我係賭場無..... 因為我通常唔係一個人入去賭。) ...
真,講運
舊時有幾百執即走

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-8 16:18 發表 查看引用來源

誤會了師兄。
一試無 ...
呢個好好玩,好正

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-7-8 18:56 發表 查看引用來源
呢個好好玩,好正
你玩過?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-8 20:32 發表 查看引用來源
你玩過?
係呀
幾次

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-7-8 21:19 發表 查看引用來源
係呀
幾次
咁好呀!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆