上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

回覆 #1986 mkchui 的帖子

掛Q升級﹐一日一日累積上去。
一日掛超過2小時便當一日計算。

早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_38: :smile_38:

早晨..........

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-4-14 09:09 AM 發表
早晨..........
骨摩令沙兄:smile_30:

引用:
原帖由 e2802002 於 2008-4-13 11:04 PM 發表

咩唔知點?:smile_13:
反正等佢地add我就係啦

哈哈

引用:
原帖由 KT117 於 2008-4-14 01:09 PM 發表

反正等佢地add我就係啦

哈哈
xx達人只有每日10個Quota 去人地個度留言:smile_38:

引用:
原帖由 e2802002 於 2008-4-14 19:12 發表

xx達人只有每日10個Quota 去人地個度留言:smile_38:
師兄...唔知你去左邊...
城市達人係開咗空間...再 post 張相上去...
俾人睇完...去你空間留言...add 你做空間好友...
再add QQ好友喎...你開咗空間...就可以不断 visit 人哋...
除咗限制訪問果d空間...

http://qzone.qq.com/helpcenter/

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-4-14 08:22 PM 發表

師兄...唔知你去左邊...
城市達人係開咗空間...再 post 張相上去...
俾人睇完...去你空間留言...add 你做空間好友...
再add QQ好友喎...你開咗空間...就可以不断 visit 人哋... ...
我開左啦:smile_38:

引用:
原帖由 e2802002 於 2008-4-14 21:39 發表

我開左啦:smile_38:
咁你响空間度...右上面有社區... click 入去....
就入到城市達人拉....
揀地區...年齡....性别....
就可以玩....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-4-14 10:03 PM 發表

咁你响空間度...右上面有社區... click 入去....
就入到城市達人拉....
揀地區...年齡....性别....
就可以玩....
全部開曬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆