上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.4k

好似走咗光喎⋯⋯
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-7 10:25 AM 發表 查看引用來源
晨咁早就來到中環交圖俾client,  我已經坐咗喺reception到等咗25分鐘啦.......

好眼瞓呀,等死人咩 :smile_o ...

香香就係想比少少你睇

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-7 10:25 AM 發表 查看引用來源
晨咁早就來到中環交圖俾client,  我已經坐咗喺reception到等咗25分鐘啦.......

絲襪見到頂引死人:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

唔喺咁,我哋邊有咁多野睇,就未即去現埸𥄫妳,今日有無著底底!,

引用:

Omfg,你對黑絲腳好正好好j ar,好想攬住你對黑絲腳黎錫呀

克裙, 克絲, 克高跟:smile_47: :smile_47:,要J死我喇

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-6 05:39 PM 發表 查看引用來源
頭先喺supermarket買野嘅時候行行下發現嗰到某位職員行為古古怪怪咁. 其實我本來都唔係好覺,淨係顧住睇自己想買嘅野. 不過行咗一短時間,發現點解行到邊都見到呢位職員架呢?

記得先頭睇零食& ...
睇完即刻有尿急嘅感覺

引用:

黑絲我鐘意

求靚人妻下面原圖给我J thx

我又要學職員哥哥咁  睇晒  唔要有花花
跪求原圖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆