上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.8k

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-21 01:26 AM 發表 查看引用來源

借個膊頭俾你喊 盡情喊啦~
我明白你而家好frustrated!
深呼吸 早啲訓 唔好諗咁多
做人要開心啲!!

過左去就算,唔好諗

早排個女同事有次吹水,突然問我男人過咗四十係咪都會精力下降,對性事興趣減低,點解成日推三推四,我只係好敷衍咁回答,佢跟住就越講越入肉......

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-21 01:26 發表 查看引用來源

借個膊頭俾你喊 盡情喊啦~
我明白你而家好frustrated!
深呼吸 早啲訓 唔好諗咁多
做人要開心啲!!

多謝你師姐,
我覺得好辛苦好委屈。我可以點做⋯:smile_o03:
頭先出廳打算擒老公,我好想要同老公開飯啫,
至少有一攴可以淋漓盡致的一埸性愛也可以罷。

但⋯原來佢訓覺了,叫我吾好嘈著佢!

我個心好痛!! 我想挨著你膊頭一陣。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 01:34 AM 發表 查看引用來源
多謝你師姐,
我覺得好辛苦好委屈。我可以點做⋯:smile_o03:
頭先出廳打算擒老公,我好想要同老公開飯啫,
至少有一攴可以淋漓盡致的一埸性愛也可以罷。

但⋯原來佢訓覺了,叫我吾好嘈著 ...
有咩可以搵我傾 呻完就乖乖去休息下啦~
聽朝係新開始 放低所有今日既不如意事啦~

多謝大家兄弟姊妹,
你地對我好好,吾同出面嗰D,
尼度好溫暖。多謝你地。

Good night ,我對腫眼睛需要休息了。

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-21 01:36 AM 發表 查看引用來源

有咩可以搵我傾 呻完就乖乖去休息下啦~
聽朝係新開始 放低所有今日既不如意事啦~

樓主乖乖早點休息!
希望在明天!
我仲可以借個心口俾你架!

引用:
原帖由 jun14 於 2015-11-21 01:41 發表 查看引用來源

多謝你個心口

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 01:43 AM 發表 查看引用來源

多謝你個心口
大家都好好,抵讚

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 12:15 AM 發表 查看引用來源
相信大家都會估到我又出瘀事:smile_39::smile_39:

其實我以為今日自己情況會比尋日更好,
但好多野原來只係自欺欺人。試問一個飢民,
點可以單憑意志去抑制生理上的需要!

我吾係鼓勵大家出去偷食,
正如我 ...
唉……………………都唔知點安慰妳要

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-21 12:22 AM 發表 查看引用來源

其實千千萬萬個問題真係要你自己試過先解答到
大前提係你要平常心面對…當識個朋友了解下
有咩事順其自然
你唔介意可以私下同我傾喎

師姐妳真係要應真同她做心理輔道,唔係她真係會痴㗎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆