上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.7k

龍 E,有矛睇 330???

入 5 入得過???

可不可不要這麼樣徘徊在目光內~你會察覺到我根本寂寞難耐~:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-22 05:14 PM 發表
可不可不要這麼樣徘徊在目光內~你會察覺到我根本寂寞難耐~:smile_o06:
寂寞難耐,寂寞難耐 ~~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-22 05:14 PM 發表 查看引用來源
忘盡心中情 ~~遺下愛與痴~~ 任笑聲送走舊愁~~讓美酒洗清前事:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-22 05:11 PM 發表 查看引用來源
龍 E,有矛睇 330???

入 5 入得過???
我之前32.20止蝕左~吾建議買入~歐債危機未除~思捷主要銷售業務係歐洲~所以影響好大~每個月出的銷售數據都令市場大為失望~高增長年代已成過去~舊班底已經全部走晒~創辦人刑李源近年也不斷沽售股票套現~依家仲有好多基金係高位揸左好多貨~如果佢地大量出貨以應付客戶贖回~到時思捷會跌得更厲害~所以我建議有貨就要止蝕~冇貨就吾好貪平~買其他股票啦:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-22 05:27 PM 發表

我之前32.20止蝕左~吾建議買入~歐債危機未除~思捷主要銷售業務係歐洲~所以影響好大~每個月出的銷售數據都令市場大為失望~高增長年代已成過去~舊班底已經全部走晒~創辦人刑李源近年也不斷沽售股票套 ...
明白!釘橋!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-6-22 11:40 AM 發表 查看引用來源

:smile_38:  輝記~~巧掛治里呀
禾又唔係屎左...有咩巧掛治:smile_o08:

唉, 呢幾日忙到死, 公私兩忙, 透唔到氣La

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-22 06:35 PM 發表 查看引用來源

依家咁既經濟環境~有得忙好過矛得忙呀~:smile_13: :smile_35:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-22 06:35 PM 發表 查看引用來源

私多定公多先:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆