上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.2k

各位走啦:smile_o13: 聖誕快乐:smile_o07:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-24 06:02 PM 發表 查看引用來源
七月,仲未走呀:smile_41: 你今日就出去搜尋獵物 祝你明年今日前哹後擁,四大型男旁你左右,任你差遣:smile_30: :smile_30: :smile_30:
未...要ot,我今晚唔出去啦,"四大型男"byebye:smile_o07:

聖誕快樂:smile_38:

平安夜、聖誕夜、普天同慶的日子.
院長在此祝願大家有一個快樂溫馨既晚上.

在此祝各位師兄師姐聖誕快樂

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-24 06:20 PM 發表 查看引用來源

未...要ot,我今晚唔出去啦,"四大型男"byebye:smile_o07:
7月、祝妳聖誕快樂 :smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-24 07:04 PM 發表 查看引用來源
平安夜、聖誕夜、普天同慶的日子.
院長在此祝願大家有一個快樂溫馨既晚上.
MERRY CHRISTMAS:smile_o09:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-24 07:08 PM 發表 查看引用來源
7月、祝妳聖誕快樂 :smile_38:
你都要快樂....我而家ot中:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-24 10:58 AM 發表 查看引用來源
終於.....見到傳聞中的.....太陽妹........
真的清麗脫俗......好純.......
3441...........你.....:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
多謝你...:smile_o05: Keith兄......Merry X'mas

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-24 07:10 PM 發表 查看引用來源

你都要快樂....我而家ot中:smile_o06:
啊! 辛苦了......遥遥送上祝福:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆